En son önceki gün Şanlıurfa deplasmanında Karaköprü Belediye ile 0-0 berabere kalan Çorum Belediyespor’un galibiyet hasreti 4 maça çıktı.

Sezonun ilk yarısını lider Uşakspor’un 5 puan gerisinde tamamlayarak şampiyonluk umutlarını ikinci yarıya taşıyan Çorum Belediyespor ikinci yarıda adeta durdu. Devrenin geride kalan 6 haftalık periyodunda sadece 6 puan toplayabilen Çorum temsilcisinin lider Uşakspor’la arasındaki puan farkı 10’a çıktı. Şampiyonluk şansını büyük ölçüde kaybeden Çorum Belediyespor, son 4 maçında ise galibiyet sevinci yaşayamadı.

Sezonun ikinci yarısına sahasında Tepecikspor karşısında aldığı 3-1’lik yenilgi ile başlayan Çorum Belediye, 19.hafta maçında Ankara deplasmanında Adliyespor’u 2-0’la geçerek moral bulurken, sonrasında çıktığı 4 maçta 3 beraberlik, 1 yenilgi aldı. Çorum Belediye, 20.hafta maçında sahasında Sultanbeyli Belediye ile 1-1 berabere kalırken, 21.haftada lider Uşakspor’a deplasmanda 4-3 kaybetti. Çorum ekibi, 22.haftada sahasında Tekirdağspor’la 1-1, 22.haftada ise önceki gün Şanlıurfa deplasmanında Karaköprü Belediye ile 0-0 berabere kaldı.

Son 4 maçında galibiyet sevinci yaşayamayan Çorum Belediye bu sezon ilk kez galibiyete bu kadar uzun süreli hasret kaldı.

İLK KEZ GOL ATAMADILAR

Öte yandan, Karaköprü Belediye ile deplasmanda 0-0 berabere kalan Çorum Belediyespor bu sezon ilk kez bir maçta gol atamadı.

Sezonun 21 haftalık periyodunda oynadığı tüm maçlarda rakip fileleri havalandıran Çorum Belediyespor, önceki gün 22.hafta maçında Şanlıurfa Karaköprü Belediye ile deplasmanda karşılaştı. Çorum Belediyespor’un iki topunun direkten döndüğü maç başladığı gibi 0-0 biterken Çorum temsilcisi bu sezon ilk kez bir maçta gol atma başarısı gösteremedi.

Çorum Belediye ilk kez gol atamamasına karşılık bu sezon 6.kez kalesini gole kapattı. Kırmızı-Siyahlılar sezonun ilk yarısında 2-0 kazandıkları Tepecikspor, Aydınspor ve Arsinspor maçlarının yanı sıra 1-0 aldıkları Payasspor maçlarında gol yemezken, sezonun ikinci yarısında Ankara’da Adliyespor’u 2-0 mağlup ettiği karşılaşmada da kalelerinde gol görmediler.

Arsinspor maçı hariç Çorum Belediyespor’un gol yemediği diğer 5 maçın da deplasmanda olması dikkat çekiyor.

(Hüseyin AŞKIN)

Editör: TE Bilisim