TFF 3.Lig 3.Grup’ta şampiyonluk mücadelesi veren Çorum Belediye, 15.hafta maçında yarın sahasında Trabzon temsilcisi Baysal İnşaat Düzyurtspor’la karşılaşacak.

Deplasmanda aldığı başarılı sonuçlara rağmen evinde oynadığı 7 maçta 11 puan kaybeden, son 2 karşılaşmada ise sadece 1 puan alabilen Çorum Belediye, yarınki Düzyurtspor maçını kazanıp hem zirveden uzaklaşmamayı, hem de iç sahada 2 maç aradan sonra kazanmayı hedefliyor. Kırmızı-Siyahlılarda yarınki maç öncesinde tüm planlar galibiyet üzerine yapılırken, önemli eksikler bulunuyor. Kırmızı kart cezalısı kaptan Abdullah’ın yanı sıra sakatlıkları süren Akın ve Taner kritik maçta forma giyemeyecekler.

Kısa süren 2.Lig macerasından sonra yeniden 3.Lig’e düşen ve ilk 5’i hedefleyen Düzyurtspor’da hedef zorlu deplasmandan puan ya da puanlarla ayrılmak. Trabzon temsilcisinde sakat ve cezalı oyuncu bulunmuyor.

27 puanlı 2.sıradaki Çorum Belediye ile 23 puanlı 9.sıradaki Düzyurtspor arasında yarın Dr. Turhan Kılıçcıoğlu Stadı’nda oynanacak maçı Kocaeli bölgesi C klasman hakemlerinden Enes Kanpara yönetecek. Saat 13.30’da başlayacak maçta Enes Kanpara’nın yardımcılıklarını ise Balıkesir bölgesinden Mutlu Çiğdem ve Eskişehir bölgesinden Yunus Doğan yapacak. Kocaeli bölgesinden Sait Tuzcu da maçın dördüncü hakemi olacak.

(Hüseyin AŞKIN)

Editör: TE Bilisim