Sancaktepe’yi yenerek puan farkını 7’ye indirmek ve devre arasına umutlu girmeyi hedefleyen Kırmızı-Siyahlılarda sarı kart cezalısı Ahmet dışında eksik bulunmuyor. Yarın İstanbul 15 Temmuz Stadı’nda saat 13.30’da başlayacak maçı Kahramanmaraş bölgesi hakemlerinden Ali Karatutlu yönetecek.

Spor Toto 3.Lig 1.Grup’ta şampiyonluk hesapları yapan ancak zirvenin 10 puan gerisinde olan Çorum Belediyespor, yarın ilk yarının son hafta maçında lider Sancaktepe Belediye ile deplasmanda son derece kritik bir maç oynayacak. Bu maç Çorum Belediye için “tamam mı, devam mı” niteliği taşıyor.

Şampiyonluk iddiasını sürdürebilmesi için yarınki Sancaktepe Belediye maçını kazanmak zorunda olan Çorum Belediyespor’da sarı kart cezalısı Ahmet dışında eksik bulunmuyor.

Hafta içerisinde deplasmanda İnegölspor’u 2-1 yenerek Türkiye Kupası B grubundaki ilk galibiyetini alıp moral bulan Sancaktepe Belediyespor cephesinde de hedef galibiyet. Teknik direktörlüğünü Hikmet Sevim’in yaptığı İstanbul temsilcisi, Çorum Belediye’yi yenerek şampiyonluk yarışının dışında bırakmanın hesaplarını yapıyor.

38 puanlı lider Sancaktepe Belediye ile 28 puanlı 4.sıradaki Çorum Belediye arasında yarın  

15 Temmuz Stadı’nda oynanacak maçı Kahramanmaraş bölgesi B klasman hakemlerinden Ali Karatutlu yönetecek. Saat 13.30’da başlayacak maçta Karatutlu’nun yardımcılıklarını ise Hatay bölgesinden İrfan Genç ve Kahramanmaraş’tan Mustafa Onur Özgenç yapacak. Kahramanmaraş bölgesinden Musa Murat Emre de maçın dördüncü hakemi olacak.

Ali Karatutlu hakemlik kariyerinde ilk kez bir Çorum takımının maçını yönetecek.

(Hüseyin AŞKIN)

Editör: TE Bilisim