TFF 3.Lig 3.Grup’ta şampiyonluk hesapları yapan Çorum Belediyespor, deplasman performansıyla Türkiye profesyonel futbol liglerinin en kötü 10 takımı arasında yer aldı.

Ligin geride kalan 12 haftalık periyodunda 19 puan toplayan Çorum Belediyespor, bu puanların 18’ini evinde, sadece 1’ini deplasmanda aldı. Sahasındaki 6 maçı da kazanan ve iç saha performansıyla Türkiye liglerinin Diyarbekirspor’la birlikte iç sahada henüz puan kaybetmeyen iki takımdan biri olan Çorum Belediye, deplasman performansıyla dibe vurdu. Kırmızı-Siyahlılar, Türkiye profesyonel futbol liglerinde mücadele eden 125 takım arasında deplasman karnesi en kötü takımlar sıralamasında ilk 10’da yer alıyor.

1.Lig’den henüz deplasman puanı bulunmayan Karabükspor ve Eskişehirspor, 2.lig beyaz gruptan puansız Manisaspor ile Ankara Demirspor ve 1 puanlı Gaziantepspor, 3.Lig 1.Grup’ta puansız Körfez Spor Kulübü ile 1’er puanlı Silivrispor ve Büyükçekmece Tepecikspor, 2.gruptan 1 puanlı Alebeyköy ve 3.gruptan 1 puanlı Payasspor Türkiye profesyonel futbol liglerinde en kötü deplasman performansına sahip diğer takımları olarak dikkat çekiyorlar.

BELEDİYENİN DEPLASMAN KARNESİ

1461 Trabzon……0-1

Gölcükspor………0-1

H. Edip Adıvar….1-1

Payasppor…….…2-3

Serik Belediye…..0-1

Diyarbekir……….0-1

Editör: TE Bilisim