TFF 3.Lig 3.Grup’ta şampiyonluk mücadelesi veren Çorum Belediyespor, 6.hafta maçında yarın İstanbul deplasmanında Halide Edip Adıvarspor’la karşılaşacak.

Bu sezon deplasmanda oynadığı iki maçı da kaybeden Çorum Belediyespor, topladığı 9 puanı da sahasında alırken, ilk deplasman puan veya puanlarını yarın Halide Edip Adıvarspor’dan almak istiyor. Halide Edip Adıvarspor maçının hazırlıklarını dün sabah yaptığı antrenmanla tamamlayan ve öğleden sonra İstanbul’a hareket eden Çorum Belediyespor’da tedavisi süren Barış Çiçek ve sakatlığı bulunan Ferdi kadroda yer almıyor.

Halide Edip Adıvarspor’da ise sakatlıkları süren Gökhan, Habib, Furkan, Can, Raşit ve Bartu yarınki maçta forma giyemeyecek.

9 puanlı 5.sıradaki Çorum Belediye ile evindeki iki maçı da kazanan 8 puanlı 8.sıradaki Halide Edip Adıvarspor arasında yarın Esenler Stadı’nda oynanacak maçta Tokat bölgesi C klasman hakemlerinden Harun Toplar düdük çalacak. Saat 15.30’da başlayacak maçta Harun Toplar’ın yardımcılıklarını ise Trabzon bölgesinden Yiğit Çam ve Tokat bölgesinden Sedat Uçar yapacak. Samsun bölgesinden Sezgin Yıldırım da maçın dördüncü hakemi olacak.

KADRO 18 KİŞİ

Öte yandan, Çorum Belediyespor İstanbul’a 18 kişilik kadro ile gitti. Kadroda şu futbolcular bulunuyor: Onurcan, Onur, Akın, Oğuzhan, Emrah, Samet, Yakup, Mikail, Ertuğrul, Eşref, Emre, Fatih, N.Emirhan, Eren, M.Talip, H.Ömer, Kıvanç ve Kerem.

(Hüseyin AŞKIN)

Editör: TE Bilisim