Play-Off Yarı Finalinin ilk maçında yarın Altay’ı konuk edecek olan Çorum Belediyespor’da tam 13 futbolcu daha önce Play-Off heyecanı yaşadı. Altay’da ise 8 futbolcu daha önce Play-Off maçlarında forma giydi.

Çorum Belediyespor’da kaleci Burak Onur, kaptan Emrullah Kokoç, Yeldar Yamaç, Yakup Alkan, Tahir Kurtuluş, İmam Almas, Ahmet Köseoğlu, Akın Karaaslan, Ali Kemal Başaran, Çağrı Tekin, Mertcan Aktaş, Ufuk Arslan ve Hüseyin Erol farklı takımlarda Play-Off maçı oynadı. Kaptan Emrullah Kokoç bu heyecanı 4 kez yaşarken, İmam Almas, Tahir Kurtuluş, Hüseyin Erol, Çağrı Tekin, Akın Karaaslan ve Ahmet Köseoğlu ikişer kez Play-Off’ta oynadılar. Ufuk Arslan, Ali Kemal Başaran, Mertcan Aktaş, Burak Onur, Yakup Alkan ve Yeldar Yamaç’ta birer kez Play-Off maçlarında forma giydiler.

Kaleci Sercan Çobanoğlu, Onur Tekin, Yakup Kayış, Sebahattin Usta, Salim Uzun, Selim Dilli, Burak Gündoğdu ve Abdullah Sercan Tanırgan ilk kez bu heyecanı yaşayacak.

Belediyespor’un yarınki rakibi Altay’da ise Halil Karataş, Necdet Kaba, Erhan Kurt,  Murat Türkkan, Murat Uluç, Serkan Demirol, Hasan Emre Balcı ve İbrahim Ferdi Coşkun farklı takımlarda Play-Off maçı oynadılar. Halil Karataş ve Necdet Kaba beş kez bu maçlarda boy gösterirken, Erhan Kurt, Murat Türkkan, Murat Uluç üç kez, Serkan Demirol iki kez, Hasan Emre Balcı ve İbrahim Ferdi Coşkun ise birer kez Play-Off maçında forma giydiler.

(Rıfat KARA)

Editör: TE Bilisim