Çorum Belediyespor 23.hafta maçında bugün Şanlıurfa deplasmanında Karaköprü Belediye ile karşılaşacak.

Son 3 maçında galibiyet sevinci yaşayamayan ve bu maçlarda 7 puan kaybederek zirveden uzaklaşan Çorum Belediyespor, Karaköprü Belediye’yi yenerek yeni bir çıkış başlatmayı hedefliyor. Cumartesi günü yaptığı antrenmanla hazırlıklarını tamamlayan ve dün öğleyin uçakla Şanlıurfa’ya giden Kırmızı-Siyahlılarda hesaplar galibiyet üzerine yapılırken, sakatlığı bulunan Akın maç kadrosuna alınmadı. Teknik direktör Yusuf Tokuş’un, sakat olan Akın’ın yerine savunmanın göbeğinde İsmet’e forma vermesi bekleniyor. Kırmızı kart cezalısı olan ve 5 maçtan men edilen Yasin’in forma giyemeyeceği Çorum Belediyespor’da Teknik Direktör Yusuf Tokuş da cezası nedeniyle maçı tribünden izleyecek.

Teknik Direktör Mehmet Yozgatlı’nın göreve gelmesiyle çıkışa geçen ve son 10 maçında yenilgi yüzü görmeyen Şanlıurfa Karaköprü Belediyespor ise Çorum Belediye’yi yenerek evindeki 7 maçlık kazanamama serisini sonlandırmanın hesaplarını yapıyor. Karaköprü Belediye’de sakat ve cezalı oyuncu bulunmuyor.

37 puanlı 4.sıradaki Çorum Belediye ile 28 puanlı Karaköprü Belediye arasında bugün Şanlıurfa GAP Stadyumu’nda oynanacak maçı Trabzon bölgesi hakemlerinden Sinan Özcan yönetecek. Saat 13.00’te başlayacak maçta Sinan Özcan’ın yardımcılıklarını ise aynı bölgeden Kenan Özcan ve Ertan Demirci yapacak. Yine Trabzon bölgesinden Erdi Çetin de maçın dördüncü hakemi olacak.

(Hüseyin AŞKIN)

Editör: TE Bilisim