STAT: Dr. Turhan Kılıçcıoğlu.

HAKEMLER: Yücel Büyük ***, Akın Karabacak ***, Muharrem Onur İbrahimoğlu ***

4.HAKEM: Murat Demir.

ÇORUM BELEDİYESPOR: Onurcan **, Ertuğrul **, Mümin Talip ***, Kemal ***, Samet **, Batuhan ***, Mikail ** (Dk. 68 Fatih *), Kerem *** (Dk. 90+3 Akın), Emrah ***, Barış *** (Dk. 89 Mücahit Haktan), Kıvanç **

YEDEKLER: Onur, Hacı Ömer, Muhammed.

TEKNİK SORUMLU: Mehmet Aurelio.

CİZRESPOR: Nevzat *, Emre **, Emrah **, Sefa **, Mazlum ***, Sayim **, Burak **, Yunus Emre * (Dk. 56 Ömer *), Yusuf * (Dk. 65 Ahmet *), Mustafa * (Dk. 78 Mikail *)

YEDEKLER: Engin, Mert, Hasan, Abdulcelil.

TEKNİK SORUMLU: Yusuf Tokuş.

GOL: Dk. 29 Barış

SARI KARTLAR: Emrah, Mikail, Kıvanç, Fatih (Çorum Belediye), Emre, Sefa, Sayim, Burak (Cizrespor)

Hüseyin AŞKIN

Son 3 maçını kaybetmesi üzerine zirvenin 13 puan gerisine düşüp şampiyonluk şansını büyük ölçüde yitiren Çorum Belediyespor, kötü gidişe Cizrespor karşısında son verdi. Kırmızı-Siyahlılar, son sıradaki Cizrespor’u zor da olsa yenip moral buldular.

Sakat ve cezalı oyuncuların çokluğu nedeniyle Teknik Direktör Mehmet Aurelio zorunlu olarak kadroda rotasyona gitti. Ön liberoda cezalı olan kaptan Oğuzhan’ın yerine genç Batuhan, kırmızı kart cezalısı olan golcü Yakup’un yerine ise ileri uçta genç Kıvanç görev yaptı. Bu sezon ilk kez ilk 11’de forma şansı bulan Batuhan, kaptanlık bandını da taşıdı.

Cizrespor’da ise Teknik Direktör Yusuf Tokuş sarı kart cezalısı kaleci Gökhan’ın yerine eldivenleri Nevzat’a verirken, takımın en golcüsü Ömer’in yanı sıra Mikail, Emrah Çalışır ve Mert’i de kulübeye çekip yerlerine Yunus Emre, Emrah Çalışır, Sayim ve Emrah Günaydın’a görev verdi.

İki takım da maça tempolu başlarken, özellikle ilk yarıda zaman zaman sertlikler yaşandı. Cizrespor, topa önde basarak Çorum Belediyespor’a oyun kurdurmamaya çalışırken, ilk 10 dakikada iki takım da birer net fırsattan yararlanamadı. 29.dakikada Kerem’in ortasında Barış yakın mesafeden kafa vuruşuyla topu ağlara yollayıp Çorum Belediyespor’u 1-0 öne geçirdi.

İlk yarıyı 1-0 önde tamamlayan Çorum Belediye ikinci yarıda pozisyon bulmakta zorlanırken, Cizrespor 2 net fırsattan yararlanamadı ve karşılaşma Çorum Belediye’nin 1-0’lık üstünlüğü ile sonuçlandı.

3 hafta aradan sonra kazanan Çorum Belediye puanını 22’ye yükseltirken, Cizrespor 12 puanla son sırada kaldı.

Karşılaşmayı, Çorum Belediyespor Başkanı Fatih Özcan, 2.Başkan Mustafa Şeker, Başkan Yardımcıları Hamit Işık ve Mustafa Altunkaya’nın yanı sıra Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Haşim Eğer ile 4 bin civarında Çorumlu sporsever izledi.

MAÇTAN DAKİKALAR… MAÇTAN DAKİKALAR…

Çorum Belediye ilk yarıda Atatürk Anıtı tarafındaki kalede gol aradı.

DAKİKA 5: Çorum Belediye’nin sağdan kazandığı köşe vuruşunu paslaşarak kullanıldı. Mikail ceza sahasının sağ köşesinden çok sert vurdu, kaleci topu güçlükle kornere geldi.

DAKİKA 13: Sağdan gelişen Cizrespor atağında, Emrah ortaladı, kale alanının sol köşesinde Yunus Emre kafayı vurdu, top az farkla yandan auta çıktı.

DAKİKA 29 (GOL): Çorum Belediye golü buldu. Soldan Kerem ortaladı, arka direkte Barış kafayı vurdu: 1-0.

DAKİKA 37: Cizrespor, sağdan korner bayrağına yakın bir yerden serbest vuruş kazandı. Ceza sahasına ortalanan topa kale alanı içerisinde Sefa kafayı vurdu, kaleci Onurcan’dan dönen topu Yunus Emre tamamlamak istedi ancak yardımcı hakem ofsayt bayrağını çekti.

DAKİKA 60: Cizrespor’un kazandığı köşe vuruşunu sağdan Mazlum kullandı, kale alanı içerisinde Mustafa kafayı vurdu, top az farkla üstten auta çıktı.

DAKİKA 90+4: Cizrespor gole çok yaklaştı. Soldan ceza sahasına gönderilen topu arka direkte Ömer kaleye gönderdi, kale alanı içerisinde Mücahit Haktan’a çarpan top kornere çıktı.

Editör: TE Bilisim