Türkiye Voleybol Federasyonu (TVF) Erkekler 2.Voleybol Ligi 3.Grup 17.hafta maçında Çorum Belediyesi Gençlik ve Spor Kulübü deplasmanda Samsun temsilcisi Bafra Belediyespor’un konuğu oldu. Pazar günü Bafra İlçe Spor Salonu’nda saat 14.00’de başlayan karşılaşmaya iyi başlayan Çorum temsilcisi ilk seti 10 sayı farkla kazandı ve maçta 1-0 öne geçti. İkinci sette toparlanan ev sahibi Bafra Belediyespor, son sayıya kadar maçı baş baş götürmeyi başarırken, son sayılarda smaçlarda daha etkili olan Çorum temsilcisi bu seti de 26-24 kazandı. Üçüncü sette de iyi oyununu devam ettiren Kırmızı-Siyahlılar rakibine sayı şansı vermeyerek seti 25-17 maçı da 3-0 kazanmayı başardı.

Bu sonucun ardından Çorum Belediyesi Gençlik ve Spor Kulübü bitime bir hafta kala puanını 39’a yükseltirken, ev sahibi Bafra Belediyespor ise 21 puanda kaldı.

BAFRA BELEDİYESPOR: 0

ÇORUM BELEDİYE: 3

SALON: Bafra İlçe.

HAKEMLER: Ömer Aşıkoğlu, Muammer Bulut.

BAFRA BELEDİYESPOR: Erdinç, Harun, Mert, Furkan, Eray, Ali, Atakan, Zafer, Abdulkadir, Batuhan, Muhammet, Fahrettin, Selimcan, Yunus.

ÇORUM BELEDİYESİ GENÇLİK VE SPOR KULÜBÜ: Koray, Mustafa, Barış, Okan, Yasin, Bahadır, Enes, Ç.Rıfat, Mahmut, İbrahim, İsmail, Mehmet Bircan, Emirhan, Mehmet Cam.

SETLER: 15-25, 24-26, 17-25.

Editör: TE Bilisim