Spor Toto 3.Lig 3.Grup’ta İlk 5 mücadelesi veren Çorum Belediyespor, 26.hafta maçında bugün düşme hattındaki Aydın temsilcisi Çine Madranspor’la deplasmanda karşılaşacak.
Son 5 maçını kazanarak tarihinin en uzun soluklu galibiyet serisini yakalayan Çorum Belediye, Çine Madranspor’u da yenerek hem seriyi 6 maça çıkartmak, hem de play-off potasındaki yerini biraz daha sağlamlaştırmak istiyor. Bu doğrultuda, tüm planlar galibiyet üzerine yapıldı. Aydın’a dün giden Kırmızı-Siyahlılarda, sakat ve cezalı oyuncu bulunmuyor.
Çine Madranspor cephesinde de tüm hesaplar galibiyet üzerine. Sezonun ikinci yarısında aldığı başarılı sonuçlarla dikkat çeken Aydın temsilcisi, Çorum Belediye’yi yenerek ligde kalma umutlarını tazelemeyi hedefliyor. Madranspor’da da sakat ve cezalı oyuncu bulunmuyor.
41 puanlı 3.sıradaki Çorum Belediye ile 19 puanlı 18.sıradaki Çine Madranspor arasında bugün Çine Yüksel Yalova Stadı’nda oynanacak maçı Mersin bölgesi hakemlerinden Ali Adıgüzel yönetecek. Saat 13.30’da başlayacak maçta Ali Adıgüzel’in yardımcılıklarını ise aynı bölgeden Fatih Karatağ ve Fahri Dere yapacak. Aynı bölgeden Burak Filik de maçın dördüncü hakemi olacak.
İki takım arasında sezonun ilk yarısında Çorum’da oynanan maçı Belediyespor 3-0 kazanmıştı.
(Hüseyin AŞKIN)
Editör: TE Bilisim