Spor Toto 3.Lig 1.Grup’ta Play-Off Yarı Finalinin ilk maçları bugün oynanacak. Çorum Belediyespor, ligin en pahalı takımlarından İzmir temsilcisi Altay’la Çorum’da karşılaşacak.

3.Lig’e direkt yükselme hedefiyle başladığı sezonu 58 puanla 5.sırada tamamlayan Çorum Belediyespor, 2.lig umutlarını Play-Off’a taşıdı. Kırmızı-Siyahlıların Play-Off’taki rakibi ise Türk futbolunun ulu çınarlarından İzmir ekibi Altay oldu. Çorum Belediye gibi sezona şampiyonluk parolasıyla başlayan Altay da umduğunu bulamadı ve 72 puanla şampiyonluk ipini göğüsleyen Sancaktepe Belediye’nin 8 puan gerisinde sezonu ikinci sırada tamamladı.

Hafta başından beri Altay maçının hazırlıklarını galibiyet parolasıyla sürdüren Çorum Belediyespor, 8 Mayıs’ta İzmir’de oynanacak rövanş için avantajlı bir skor almanın hesaplarını yapıyor. Kırmızı-Siyahlılarda kritik karşılaşma öncesinde sakat ve cezalı oyuncu bulunmuyor.

Çorum’dan avantajlı bir skorla ayrılarak rövanşta final biletini almanın hesaplarını yapan Altay’da ise Hüsamettin kırmızı kart, Muhammed ise sarı kart cezalısı.

Play-Off’un erken finali olarak değerlendirilen Çorum Belediye-Altay maçı bugün Dr.Turhan Kılıçcıoğlu Stadı’nda oynanacak. Saat 16.00’da başlayacak maçı Isparta bölgesi B Klasman hakemi Şeref Taştan yönetecek olup, yardımcılıklarını ise Antalya bölgesinden Abdullah Uğur Sarı ve Isparta bölgesinden Ayhan Arısoy yapacak. Konya bölgesinden Hasan Ertuğan da karşılaşmada dördüncü hakem olarak görev alacak.

(Hüseyin AŞKIN)

Editör: TE Bilisim