SAHA: Miracle Otel Sahası.

HAKEMLER: Uğur Sağır, Halil Bildir, Yahya Atik.

ÇORUM BELEDİYESPOR (İLK YARI): Sercan, Akın, Yakup Yiğit, Ertuğrul, Yakup Kayış, Özgür, Selim, Salim, Murat Hacıoğlu, Kıvanç, Yasin.

ÇORUM BELEDİYESPOR (İKİNCİ YARI): Ramazan, M.Zahit, İsmet, Doğukan, Batuhan, Özkan, Emre Yüksektepe, Murat Hacıoğlu, M.Haktan, Y.Burak, Abuzer.

68 AKSARAY BELEDİYESPOR: Akif, Tolunay (Musa), İbrahim, Selçuk, Cenkay (Aşkın), Emre, Yasin, Alaattin, Okan, Enes, Burhan.

GOLLER: Dk. 80 ve 82 Abuzer

İkinci yarı hazırlıklarını Antalya-Lara’da sürdüren Çorum Belediyespor, ikinci hazırlık maçında Spor Toto Bölgesel Amatör Lig (BAL) 5.Grup lideri 68 Aksaray Belediye’yi 2-0 yendi.

İlk maçında Cuma günü BAL 7.Grup takımlarından Manavgat Belediye ile karşılaşan ve 1-1 berabere kalan Çorum Belediyespor, ikinci maçını Cumartesi günü 68 Aksaray Belediye ile oynadı. Miracle Otel’in sahasında oynanan maçta Teknik Direktör Yusuf Tokuş, her iki yarıda da farklı kadrolar sahaya sürdü. Maçın genelinde üstün oynayan Çorum Belediye, ilk yarıda aradığı golü bulamayınca devre golsüz eşitlikle tamamlandı.

İkinci yarıya farklı bir kadro ile çıkan Çorum Belediyespor, oyunu tamamen rakip yarı alana yıkarken, özellikle son bölümlerde baskısını artırdı. 80.dakikada soldan gelişen atakta, Doğukan’ın kale alanına gönderdiği topu Abuzer yerden bir vuruşla ağlara yollayınca Kırmızı-Siyahlılar 1-0 öne geçti. Bu golden 2 dakika sonra fark ikiye çıktı. Orta alandan genç Özkan sağdan M.Zahit’i kaçırdı. M.Zahit’in kale alanına çıkarttığı topu Abuzer filelere yolladı: 2-0.

Kalan sürede başka gol olmayınca Çorum Belediyespor sahadan 2-0 galip ayrıldı. Karşılaşmayı aynı zamanda kulübün onursal başkanı olan Belediye Başkan Muzaffer Külcü de izledi.

Dünü çift antrenmanla geçiren Çorum Belediyespor, kamptaki üçüncü ve son hazırlık maçında yarın 3.Lig 2.Grup takımlarından Ankara Demirspor’la karşılaşacak.

(Hüseyin AŞKIN)

Editör: TE Bilisim