SAHA: Patalya 1 No’lu Saha.
HAKEMLER: Bekir Koca, Ferhat Çırak, Burak Alan.
ÇORUM BELEDİYESPOR: Fatih (Utku), Buğra (Eray), İmam, Akın, Serkan, Eşref Koçak (Oğuzhan), Emre, Turgay (Furkan), Emrah (Berat Ali), Kudret, Gökhan. KIRIKHANSPOR: Ömer, İlyas (Hakan), Fatih, Mehmet Kurt), Oğuzhan (Furkan), Bilal (Mert), Ömer Gül (Güven), Mehmet, Gökhan, Emrah, Hüseyin (İbrahim). GOLLER: Dk. 8 ve 90 Gökhan, Dk. 76 (penaltıdan) Berat Ali (Çorum Belediyespor), Dk. 60 Mehmet, Dk. 68 İbrahim (Kırıkhanspor).

Çorum Belediye, Kızılcahamam kampındaki son hazırlık maçında, Spor Toto 3.Lig 1. Grup takımlarından Hatay temsilcisi Kırıkhanspor’u 3-2 mağlup ederek üst üste üçüncü galibiyetini aldı.
Cumartesi günü Patalya Otel’in sahasında saat 16.00’da başlayan maçta Çorum Belediyespor Teknik Direktörü Fahrettin Sayhan ilk onbirde; Fatih, Buğra, imam, Akın, Serkan, Eşref, Emre, Turgay, Emrah, Kudret ve Gökhan’a forma verdi.
Maça iyi başlayan Çorum Belediye, henüz 6.dakikada Gökhan’ın şık golüyle 1-0 öne geçti. İlerleyen dakikalarda iki takım da yakaladığı pozisyonları değerlendiremeyince ilk yarı Çorum Belediyespor’un 1-0’lık üstünlüğü ile sonuçlandı.
İkinci yarıda iki takım da çok sayıda oyuncu değişikliği yaptı. Çorum Belediye, ilk yarıya olduğu gibi ikinci yarıya da iyi başladı ancak devrenin ortalarına doğru oyundan düştü. Bunun sonucunda da kalesinde 2 gol gördü. 60.dakikada, kaleci Utku ve stoper İmam arasındaki büyük anlaşmazlık sonucu Mehmet topu boş kaleye göndererek skora denge getirirken, 68.dakikada da İbrahim, Kırıkhanspor’u 2-1 öne geçiren golü attı.
Son bölümlerde yeniden üstünlüğü ele alan Çorum Belediye, 76.dakikada kazandığı penaltıyı Berat Ali ile gole çevirerek skoru dengelerken, 90.dakikada formda gölcüsü Gökhan’la da bir kez daha öne geçip sahadan 3-2 galip ayrıldı.
MAÇTAN DAKİKALAR… MAÇTAN DAKİKALAR…
DAKİKA 6 (GOL): Soldan gelişen Çorum Belediyespor atağında, Eşref, bir süre taşıdığı topu ceza yayı civarındaki Gökhan’a çıkardı, Gökhan da gelişine klas bir vuruşla topu uzak köşeden ağlarla buluşturdu: 1-0.
DAKİKA 18: Çorum Belediyespor atağında, Emrah’ın pasına topla buluşan Turgay, iyi bir kontrol yapamasa da son bir hamle ile rakibinden sıyrıldı, sert şutu az farkla yandan auta çıktı.
DAKİKA 22: Kırıkhanspor beraberlik golüne yaklaştı. Ceza yayı üzerinden kazanılan serbest vuruş için topun başına Oğuzhan geçti. Bu futbolcunun plasesinde kaleci Fatih topu çataldan çıkardı, korner.
DAKİKA 34: Kırıkhanspor atağında, soldan ceza sahasına yapılan ortada, herkesi aşan top Mehmet’in önünde kaldı, Bu futbolcu kaleci Fatih ile karşı karşıya kaldığı anda tam gol vuruşunu yapacakken kademeye Buğra girerek tehlikeyi kornerle önledi.
DAKİKA 51: Soldan gelişen Çorum Belediye atağında, Kudret’in ceza yayına çıkardığı topu Emrah köşeye plaseledi, kaleci Ömer mükemmel bir kurtarışla gole izin vermedi.
DAKİKA 60 (GOL): Kırıkhanspor’un beraberlik golü geldi. Soldan atılan uzun topta Çorum Belediyespor savunmasından İmam ve kaleci Utku arasındaki anlaşmazlık sonucu topu önünde bulan Mehmet, boş kaleye gönderdi: 1-1.
DAKİKA 68 (GOL): Kırıkhanspor ikinci golü buldu. Belediyespor sağdan hücuma çıkarken Eray’la top kaptırdı. Furkan aldığı topu ceza yayına çıkardı, İbrahim de gelişine sert bir vuruşla takımını 2-1 öne geçirdi.
DAKİKA 76 (GOL): Çorum Belediye beraberliği sağladı. Soldan gelişen atakta, Kudret’in ceza sahasına ortaladığı topa Emrah elle müdahale edince hakem penaltı noktasını gösterdi. Atışı kullanan Berat Ali topu ağlarla buluşturdu: 2-2.
DAKİKA 90 (GOL): Çorum Belediye bir kez daha öne geçti. Bu kez Kırıkhanspor hücuma çıkmak isterken Emre’nin baskısı sonuç verdi. Emre, kaptığı topu savunmanın arkasına sarkan Emre’nin önüne bıraktı, Emre de yakın mesafeden akıl dolu bir vuruşla skoru 3-2 olarak belirleyen golü attı.
(Bülent USLU)

Editör: TE Bilisim