Teknik Direktör Yavuz İncedal, önceki gün Futbol Şube Sorumlusu ve Genel Kaptan Hamit Işık’la bir görüşme yaparak, zorlu lig maratonunda her futbolcuya ihtiyaçlarının olduğunu belirterek, kadro dışı bırakılan futbolcuların affedilmesini istedi. Işık da, İncedal’ın talebini yönetime iletti. Yönetim kurulu yaptığı toplantıda, cezalıların affedilmesini kararlaştırıldı.
Çorum Belediyespor Kulübü’nden yapılan açıklamada, “Kulübümüzün profesyonel futbolcularından Sefa Akın Başıbüyük, Mehmet Akif Tatlı, Utku Bektaş ve Ali Kireş, yapmış oldukları disiplinsiz davranışlarından dolayı kadro dışı bırakılmış ve altyapı ile antrenmanlarına devam etmelerine karar verilmişti.
Futbolcu kardeşlerimiz, yaptıkları eylemlerin yanlış olduğunu anlamalarından dolayı, yönetimden, teknik heyetten ve futbolcu arkadaşlarından özür dileyerek affedilmeleri konusunda yönetime haber göndermişlerdir. Yönetim Kurulu, Belediyespor Tesislerindeki toplantı sonrası bu dört futbolcu kardeşlerimizin özürlerini kabul ederek, futbolcu kaybeden bir yönetim değil, futbolcu kazanan bir yönetim anlayışı içinde bulunarak futbolcu kardeşlerimiz affedilmiştir” ifadelerine yer verildi.
(Hüseyin AŞKIN)
Editör: TE Bilisim