Sungurlu Belediyespor ile 1.Amatör Küme Şampiyonu Osmancık Belediyespor arasında 5 Mayıs’ta 1 No’lu Sentetik Saha’da oynanacak olan baraj maçının teknik toplantısı dün yapıldı. Çorum Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu (ÇASKF) Salonu’nda gerçekleşen teknik toplantıya Türkiye Futbol Federasyonu tarafından maçın organizasyon komitesi olarak belirlenen Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Haşim Eğer, Futbol İl Temsilcisi Engin Ayan, Çorum Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu (ÇASKF) Başkanı Sefer Kurtaran, Sungurlu Belediyespor Başkanı Bahri Sezen, Osmancık Belediyespor Yönetim Kurulu Üyeleri Kadir Delibaş, C.Gürsel Güney, Sungurlu Belediyespor Teknik Direktörü Hüseyin Eğer, Sungurlu Belediyespor Genel Kaptanı Şevket Çağlayan, Osmancık Belediyespor futbolcu antrenörü Turgay Doğan, Osmancık Belediyespor Genel Kaptanı Ertan Kızılkaya ve Emniyet Müdürlüğü Yetkilisi Samet Ünal katıldı.

Toplantı organize komitesi ve kulüp yetkililerin temenni konuşmaları ile başlarken, daha sonra Futbol İl Temsilcisi Engin Ayan’ın müsabaka statüsünü kulüp yetkililerine tebliğ etmesi ile devam edildi. Son olarak Emniyet Müdürlüğü yetkilisi Samet Ünal’ın güvenlik adına alınacak önlemleri kulüp yetkililerine tebliğ etmesi esnasında Sungurlu Belediyespor Başkanı Bahri Sezen müsabakanın 1 No’lu Sentetik Saha’da oynanmasının güvenlik açısında zafiyet oluşturabileceğini bu nedenle Sungurlu Belediyespor olarak Türkiye Futbol Federasyonu’na önümüzdeki günlerde itiraz edeceklerini söyledi.

Bunun üzerine Osmancık Belediyespor yönetimi sezon içerisinde tüm maçlarını 1 No’lu Saha’da oynadıklarını çim sahada oynanacak donanıma sahip olmadıklarını yineleyerek maçın 1 No’lu Saha’da oynanmasının her iki kulüp açısından daha iyi olacağını savundu.

Kulüp yetkililerin karşılıklı fikir beyan etmelerinin ardından Futbol İl Temsilcisi Engin Ayan tarafından okunan müsabaka statüsü yetkililer tarafından imzalanarak toplantı sona erdi.

KURADA A TRİBÜN OSMANCIK’A ÇIKTI

5 Mayıs Pazar günü saat 15.00’de 1 No’lu Sentetik Saha’da oynanacak olan baraj maçında takım taraftarlarının oturacağı tribünler ve takımların yedek kulübeleri de belli oldu.

Engin Ayan’ın müsabaka statüsünü kulüp temsilcilerine tebliğ etmesinin ardından kura çekimine geçildi. Kura çekimi sonunda müsabakanın oynanacağı 1 No’lu Saha’da tek tribün bulunması nedeniyle A tribün ( Atatürk Spor Salonu tarafı) Osmancık Belediyespor seyircisine, B tribün ise (Meslek Yüksek Okulu tarafı) Sungurlu Belediyespor seyircisine tahsis edileceği bildirildi.

Daha sonra yedek kulübelerinin belirlenmesi için kura çekildi. Bu kura sonunda da 1.yardımcı hakem arkasında bulunan yedek kulübesinde Osmancık Belediyespor takımı, diğer kulübede ise Sungurlu Belediyespor takımının yer alacağı belirtildi.

(Rıfat KARA)

Editör: TE Bilisim