Başkan Fatih Özcan, Genel Koordinatör Oğuzhan Yalçın ve Teknik Direktör Bahri Kaya tarafından Fatih Özcan’ın ofisinde gerçekleşen üçlü zirvede ilk yarının genel bir değerlendirilmesi yapılırken, ikinci yarı hazırlıklarının yanı sıra bir takım önlemler masaya yatırıldı.

BAŞKAN MEMNUN DEĞİL

Toplantıda, sezonun ilk yarısı değerlendirilirken, Başkan Fatih Özcan’ın takımın performansından memnun olmadığı ve özellikle iç sahada Gümüşhanespor ve Pendikspor yenilgilerinin yanı sıra son Kırklarelispor mağlubiyetinden duyduğu rahatsızlığı dile getirip Teknik Direktör Bahri Kaya’ya sert uyarılarda bulunduğu öğrenildi.

Başkan Fatih Özcan’ın, sezonun ilk yarısında yaşanan olumsuzlukların ikinci yarıda tekrarlanmamasını istediği ve bu doğrultuda bir dizi tedbirler alınmasını istediği, bu tedbirlerin de bugün futbolculara tebliğ edileceği belirtildi.

ÖNCE ÇORUM’DA TOPLANTI, SONRA ANTALYA YOLCULUĞU

Öte yandan, Kırklarelispor maçında oynanan kötü futbol ve alınan yenilginin kızgınlığını henüz atlatamayan Başkan Fatih Özcan, takımın bugün Çorum’da toplanması talimatını verdi. Normalde Cuma günü (yarın) Antalya’da toplanıp ikinci yarı hazırlıklarına başlaması gereken takım, Başkan’ın talimatıyla bugün Çorum’da toplanacak. Saat 17.00’de futbolcularla Tesislerde bir toplantı yapılacak ve ikinci yarıda uygulanacak yeni sistemle ilgili tebligat yapılacak. Toplantıdan sonra saat 19.00’da da gidecek ve kalacak futbolcularla ilgili ikinci bir toplantı gerçekleştirilecek. Bu toplantının ardından takım kamp çalışmaları için Antalya’ya hareket edecek, yarın da kamptaki ilk antrenmanını yapacak.

TRANSFER KONUSU

“Şampiyonluğa inanmayan kim olursa olsun aramızdan ayrılsın” ifadelerini kullanan Başkan Fatih Özcan, bugünkü toplantı sonunda ayrılan futbolcu olması halinde transfer yapacaklarını kaydederken, “Direkt oynayacak ve takıma katkı sağlayacak oyuncular alacağız” dedi.

(Hüseyin AŞKIN)

Editör: TE Bilisim