Çorum Belediyespor Teknik Direktörü Gürses Kılıç, düzenlediği basın toplantısında önemli açıklamalarda bulundu. Kılıç, birlikteliğin sağlanması ve kurulan yeni düzen üzerinden devam edilmesi halinde Belediyespor’un eninde sonunda hedefe ulaşmasının kaçınılmaz olduğun söyledi.

Öncelikle, Altay’la deplasmanda oynadıkları ve 2-1 kaybettikleri maçla ilgili konuşan Kılıç, galibiyeti kaçıran taraf olduklarını yinelerken, yenilmelerinde hakemin büyük pay sahibi olduğunu kaydetti.

Bu hafta Kızılcabölükspor’la oynayacakları maçla ilgili de konuşan Kılıç, “Kızılcabölükspor son haftaların flaş takımı. Onların da Play-Off şansı var. Sonuna kadar zorlayacaklardır. Bu açıdan zor bir maç bizi bekliyor. Saha ve seyirci avantajını iyi kullanıp kazanmak istiyoruz. Hedefimiz, kalan 3 maçı da kazanıp Play-Off’a yükselmek.

HESABIMIZDA SAPMA YOK

Ligin bitimine 3 hafta kaldı. Yaptığımız hesaplarda bir sapma yok. Hesaplarımız doğru gidiyor. Şampiyon büyük ölçüde belli. Play-Off yarışı da aşağı yukarı şekillendi. Alt taraf ise kaynıyor. Kendi açımızdan baktığımızda hedefe ulaşacağımıza inanıyorum.

EN ÖNEMLİ FAKTÖR TAKIM OLABİLMEK

Burada en önemli faktör, takım olabilmek. Göreve geldikten sonra çok şeyi değiştirdik. Takım olma yolunda da epey mesafe aldık. Yönetim, teknik heyet, taraftar, basın, kısacası şehir olarak bütünleşebilirsek başarırız.

Göreve ilk geldiğimde çok sancılı günler yaşadık. Sorunları aramızda çözmeye çalıştık. Daha kenetlenmiş bir kulüp haline geldik. Düzeni sağladık. Bu düzen üzerinde devam edilmeli. Devam edilirse, eninde sonunda başarı gelecektir.

Geldiğimiz noktada, başarılıysak en az payı, başarısızsak en büyük payı almaya razıyım. Yeter ki bu takım hedefe ulaşsın.

Ben buraya profesyonelliği bir tarafa bırakıp hizmet için geldim. Giderken bir eser bırakabilirsem ne mutlu bana. Bunun için de bildiğim yolda ilerlemeye devam edeceğim” şeklinde konuştu.

(Hüseyin AŞKIN)

Editör: TE Bilisim