Çorum Belediyespor Kulüp Başkanı Zeki Gül, Teknik Direktör Serdar Bozkurt için düzenlenen imza töreninde yaptığı konuşmada, yola bildik bir isimle devam etmenin daha doğru olacaklarına inanarak Serdar Hoca ile yeniden anlaştıklarını ifade ederken, sezon başında iddialı konuşmanın sakıncalı olduğuna vurgu yaptı.
Serdar Bozkurt’un sezon içerisinde göreve gelmesine rağmen uyum sorunu yaşamadığını ve başarılı olduğunu dile getiren Başkan Zeki Gül, “Başarılı olduğu için, yeni sezonda daha başaralı olacağına inandığımız için Serdar Hoca ile yeniden anlaştık. Pratik ve teorik bilgisi, insani hassasiyeti ve art niyetli olmaması nedeniyle, hayal peşinden koşmadan bildik bir isimle yola devam etmenin doğru olacağına inandık. Hata elbette olmuştur, olacaktır da. Önemli olan art niyet olmaması.

İDDİALI KONUŞMAMAK LAZIM
Ben, Serdar Hoca ve ekibinin başarılı olduğunu düşünüyorum. Zaten bu yüzden kendileri ile yola devam etme kararı aldık.
Her takım başarılı olmak ister. Ama sezon başında iddialı konuşmamak gerektiğine inanıyorum. Şampiyonluğa oynuyoruz diye çıkıyorsunuz, bir yenilgiden sonra eleştiriler başlıyor hemen. Bence başarı ile başarısızlık arasındaki fark sadece 1 santim kadar. Düşünün, top üst direğe çarpıp geri geliyor başarısızsınız, bir santim alta çarpıp gol oluyor başarılısınız. Aradaki fark bu kadar işte. Niğde Belediye ile oynadığımız play-off maçında 10 dakika daha oynasaydık Çorum’a tur atlamış başarılı bir takım olarak dönecektik, ama olmadı.
Biz, başarı için ne gerekiyorsa yapacağız. En doğruyu yapma mücadelesi bizden, takdir Allah’tan” şeklinde konuştu.
(Hüseyin AŞKIN)
Editör: TE Bilisim