Belediye Başkanı ve Çorum Belediyespor Kulübü’nün Onursal Başkanı Muzaffer Külcü, Kozan Belediye galibiyetinden sonra lider Sancaktepe Belediyespor’dan puan alınması üzerine yaptığı değerlendirmede, “Sezon başından beri bu puan ortalamasıyla oynasak şampiyon olurduk” dedi.

Son 2 maça teknik direktörsüz çıkan ancak 4 puan toplayan Çorum Belediyespor’un performansı Belediye Başkanı Muzaffer Külcü’yü memnun etti. Sezon başından beri istikrarı yakalayamadıklarını kaydeden Muzaffer Külcü, Belediyespor’un ilk yarının son haftasında lider Sancaktepe Belediye ile deplasmanda berabere kaldığı maçtan sonra bir sosyal paylaşım sitesinde yaptığı açıklamada, “Çorum Belediyespor’umuzu son iki hafta performansı için kutluyorum. Bir maç ateş hattı, bir maç liderlik yarışı. Yani sezonun en zor maçlarından iki maç. Takımımız grubun son sırasında bulunan Kozan Belediye ve lider Sancaktepe Belediye deplasmanından toplam 4 puan çıkardı.

Lig başından beri bu puan ortalaması ile oynasak sezon sonunda 72 puanla maçlarımızı tamamlamış olurduk. Bunun ne demek olduğunu futboldan azıcık anlayan herkes bilir.

İkinci yarı telafi için biraz daha fazla çalışacağız.

İnanıyorum, futbolcularımız, hocalarımız, yönetimimiz ve tüm futbolseverler el ele verip bunu başaracağız” ifadelerini kullandı.

(Hüseyin AŞKIN)

Editör: TE Bilisim