Yemeğe; aynı zamanda kulübün onursal başkanı olan Belediye Başkanı Muzaffer Külcü, Kulüp Başkanı Zeki Gül, Başkan Yardımcısı Ömer Balaban, yöneticilerden Mustafa Ercan, Sinan Özdilli, Mustafa Altunkaya, Fahri Yandık, Alper Tığlı, Hüseyin Teke, Abdulkadir Kirtaban, Ahmet Özçam, Şükrü Türkoğlu ve İsmail Hakkı Melendiz, Genel Kaptan Kenan Aşkan, Teknik Direktör Yusuf Tokuş, teknik heyet ve futbolcular katıldı.

Belediye Başkanı Muzaffer Külcü, öncelikle yemekten ötürü Emek Lokantası sahibi İsmail Ateş’e teşekkür ederken, takımın Payasspor galibiyetinden sonra liderlik koltuğuna oturmasının sevindirici olduğunu dile getirdi. Liderliğin önemli olduğunu ancak sezon sonunda ligi lider bitirmenin daha da önemli olduğuna dikkat çeken Belediye Başkanı Külcü, “Takımın gidişatından gayet memnunum. Hepinizi tebrik ediyorum. Lider olmanızdan dolayı da ayrıca kutluyorum. Önemli olan sezonu lider tamamlamak. Ben bunu da başaracağınıza inanıyorum” dedi.

Emek Lokantası Sahibi İsmail Ateş ise, Çorum Belediyespor’un aldığı başarılılarla gurur duyduklarını ifade ederken, bundan sonra da üzerlerine ne düşüyorsa yapmaya hazır olduklarını söyledi.

(Hüseyin AŞKIN)

Editör: TE Bilisim