Aynı zamanda Milli Takım Antrenörü olan çorum Belediyesi Gençlik ve Spor Kulübü Antrenörü Barış Boyar, Antalya-Kemer’de düzenlenen Veteranlar Türkiye Şampiyonası’nda da birinciliği aldı.

Bugüne kadar birçok şampiyon yetiştirip Türk sporuna kazandıran Barış Boyar, sporculuk kariyerindeki başarılarını veteranlarda devam ediyor. Geçmiş yıllarda düzenlenen Veteranlar Türkiye Badminton Şampiyonalarında hep kürsünün birincilik basamağına çıkan Barış Boyar, Antalya-Kemer’de bir altın, bir de gümüş madalya daha kazandı. 31 Ocak-3 Şubat tarihleri arasında düzenlenen Veteranlar Türkiye Badminton Şampiyonası’nda mücadele eden Barış Boyar, 35 yaş üstü tek erkeklerde tüm rakiplerini yenerek Türkiye şampiyonluğunu kazanırken, çift erkeklerde ise Kastamonulu partneri Zafer Şahin’in sakatlanması üzerine ikincilikte kalıp altın madalyayı kaçırdı.

Barış Boyar, final müsabakası öncesinde sakatlanan partneri Zafer Şahin’e geçmiş olsun dileklerinde bulunurken, kendisine ve badminton sporuna verdikleri destekten dolayı AK Parti Çorum Milletvekili Oğuzhan Kaya, Belediye Başkanı Zeki Gül ve Çorum Belediyesi Gençlik ve Spor Kulübü Başkanı Nadir Solak’a teşekkür etti.

(Hüseyin AŞKIN)

Editör: TE Bilisim