Sezon öncesinde Başkent takımlarından Altındağ Belediyespor’dan transfer edilen Barış Çiçek, lig öncesinde son prova niteliğinde Erbaaspor’la Çorum’da oynanan hazırlık maçında sakatlanmış ve uzun bir süre sahalardan uzak kalmıştı. Sakatlığı tamamen geçen ve yavaş yavaş sahalara ısınan Barış, Bayburt’tan sonra Cizrespor maçında da ilk 11’de görev yaptı. 27 yaşındaki 10 numara, 29.dakikada soldan Kerem’in ortaladığı topu kafayla ağlara yollayarak Çorum Belediyespor’u 1-0 öne geçirdi. Çorum Belediye, bu golle Cizrespor’u 1-0 yenip 3 haftalık kötü gidişe “dur” derken, Barış Çiçek, Kırmızı-Siyahlı formayla ilk golünü attı.

Geçen sezon Altındağ Belediyespor’da rakip fileleri 5 kez havalandıran Barış, son golünü 29 Nisan 2018’de Çanakkale Dardanelspor’a atmıştı.

Öte yandan, profesyonel futbolculuk kariyerinde 28. golünü atan Barış Çiçek, ender kafa gollerinden birine imza attı. Gollerini genelde ayakla atan Barış’ın Cizrespor’a attığı gol, aynı zamanda 4 yıl sonra attığı kafa golü olarak da kayıtlara geçti. Deneyimli futbolcu, Cizrespor maçı öncesindeki son kafa golünü Orhangazi formasıyla 28 Eylül 2014’te Beylerbeyi’ne atmıştı.

Editör: TE Bilisim