Ortaköy Belediyesi Şapinuvaspor Antrenörü Mustafa Veran, ilk kez mücadele edecekleri Bölgesel Amatör Lig’deki (BAL) hedeflerinin kalıcı olmak ve üst liglere sporcu yetiştirmek olduğunu söyledi.
BAL 4.Grup’ta, Ortaköy Belediyesi Şapinuvaspor’un 1 sezonluk bütçesine 1 transfer yapan takımlar olduğuna dikkat çeken Mustafa Veran, “Ortaköy’ü ve Çorum’u Bölgesel Amatör Lig’de temsil edecek olmanın heyecanını yaşıyoruz. 25 Eylül’de başlayacak yeni sezonun hazırlıklarını Çorum’da sıkı şekilde sürdürüyoruz. Kadromuz şekillenmeye başladı. Lig başlayana kadar da netleşecek.
Sağda solda konuşuluyor. ‘Ortaköy küme düşer’ diyorlar. Tüm bunlar kulağımıza geliyor. Ama öyle olmayacağını lig başladığında herkes görecek. Biz bu ligde kalıcı olmak istiyoruz. Şampiyonluk gibi bir iddiamız yok elbette. Ama sonuçlar bizi bu noktaya getirirse de neden olmasın.
Bizim öncelikli hedefimiz ligde kalmak ve üst liglere oyuncu kazandırmak. Kadromuzda sıçrama yapacak potansiyelde birçok futbolcu kardeşimiz var. Eğer kardeşlerimizi üst liglere kazandırabilirsek ne mutlu bize” şeklinde konuştu.
Ortaköy Belediye Başkanı Taner İsbir’e de teşekkür eden Mustafa Veran, “Başkanımız her türlü sorunumuzla ilgileniyor. Adeta tek başına savaş veriyor. Ortaköy ve Çorum halkının başkanımızın yükünü hafifletmek için destek olmalarını bekliyoruz” dedi.
(Bülent USLU)
Editör: TE Bilisim