2011 yılından beri hem Çorumspor’da, hem de Çorum Belediyespor’da değişik görevlerde bulunduğunu kaydeden Ömer Balaban, “Muhasiplikten kulüp başkanlığına uzanan bu yolda yaşadıklarımızla hep gurur duydum. Görevden hiç kaçmadım, bundan sonra da kaçmayacağım.

Bugün bir milat olsun. Başarı için herkesin istemesi, destek olması ve olaya aynı çerçevede bakması şart. Bundan sonraki süreçte biz yapamadık, bizden sonrakiler de yapamasın gibi bir düşünce içerisinde kesinlikle değilim. Bundan önce olduğu gibi, bundan sonra da Belediyespor’un başarısı için üzerime ne düşüyorsa yapmaya hazırım. Çorum’un tüm dinamiklerinin bir araya gelmesiyle ben başarının yakalanacağına inanıyorum” dedi.

Sezona çok iyi başladıklarını ve en başarılı deplasman takımı, ilk liderlik, en uzun yenilmeme serisi gibi birçok ilçe imza attıklarını da kaydeden Ömer Balaban, “Maalesef aynı şekilde devam ettiremedik. İnşallah yeni yönetim kulübü daha iyi yerlere getirir” dedi.

Balaban, konuşmasının son bölümünde ise, kendisine her zaman destek olan eski Belediye Başkanı Muzaffer Külcü, Belediye Başkanı ve eski kulüp başkanı Zeki Gül, görev yaptığı yönetici arkadaşlarına, teknik heyet, futbolcu, taraftar, basın mensuplarına ve ailesine teşekkür etti.

(Hüseyin AŞKIN)

Editör: TE Bilisim