Konuyla ilgili bir açıklama yapan Baki Aygün, Türkiye Okul Sporları Federasyonu’nun 5.Olağan Genel Kurulu ve 6.Mali Genel Kurulunun 2 Kasım’da Ankara’da yapılacağını belirtti. Aygün, Federasyon Başkanlığı için adaylığını açıklayan Ankara Beden Eğitimi Öğretmenleri Derneği Başkanı Doğan Koç lehine başkan adaylığından çekildiğini duyurdu.
Aygün, konuyla ilgili olarak açıklamasının devamında; “2018 yılında kamuoyuna deklare ettiğim önümüzdeki seçim sürecinde, Türkiye Okul Sporları Federasyonu Başkan Adaylığımı, birlikte yol yürüyeceğimiz ve ekip çalışması yapacağımız, başkan adayımız Doğan Koç lehine geri çekiyorum.
Okul sporlarının sorunlarını bilen, çözüm önerilerini ortaya koyan, beden eğitimi öğretmenlerinin görüş ve önerilerini önemseyen, ulusal ve uluslararası alanda Türkiye'mizi en iyi şekilde temsil edecek güçlü bir federasyon yönetimi oluşturmak amacıyla birlikte yola çıkıyoruz. 2 Kasım 2021 tarihinde yapılacak olan Türkiye Okul Sporları Federasyonu seçiminde, Başkan adayımız Doğan Koç’u desteklediğimi kamuoyuna saygıyla duyururum” ifadelerini kullandı.
Baki Aygün, Doğan Koç’un yönetiminde yer alıyor.
(Hüseyin AŞKIN)
 

Editör: TE Bilisim