Normal süresi 0-0 biten final maçında Osmancık İsmail Karataş Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi’ni penaltı atışları sonucu 2-1 yenen Bahçelievler Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi şampiyon oldu.
Bahçelievler: 2
İsmail Karataş: 1
SALON: Tevfik Kış.
HAKEMLER: Ömür Soytemiz, Arslan Iğnak.
BAHÇELİEVLER MESLEKİ VE TEKNİK ANADOLU LİSESİ: Birtane, Beyza, Mine, Hatem, Nur, Buket, Büşra, Funda, Seren, Sevgili.
OSMANCIK İSMAİL KARATAŞ MESLEKİ VE TEKNİK ANADOLU LİSESİ: Melisa, Ezgi, Sümeyra, Özlem, Fatma, Gülsüm, Arzu, Gamze, Merve, Sema.
NORMAL SÜRE: 0-0.
PENALTILAR: 2-1.
Liseli Genç Kızlar Futsal (salon futbolu) İl Birinciliği dün Bahçelievler Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi ile Osmancık İsmail Karataş Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi arasında oynanan final maçıyla sona erdi.
Tevfik Kış Spor Salonu’nda oynanan ve iki takımın da sahaya siyah formayla çıkması üzerine forma değişimi yapılması nedeniyle 15 dakika gecikme ile başlayan maç son derece çekişmeli geçti. İki takım da ilk yarıda girdiği pozisyonları değerlendiremeyince ilk yarı 0-0 bitti. İkinci yarıda takımların skoru lehlerine çevirme çabaları sonuç vermeyince maç başladığı gibi 0-0 berabere tamamlandı. Galibi belirlemek üzere penaltılara geçilirken, Bahçelievler Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi rakibine 2-1 üstünlük sağlayarak şampiyonluk ipini göğüsledi. Bahçelievler’in gollerini Funda ve Sevgili atarken, Birtane, Nur ve Büşra penaltıları kaçıran oyuncular oldular.
İkincilik kupasıyla yetinmek zorunda kalan Osmancık İsmail Karataş Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi’nin tek golünü Fatma atarken, Arzu, Gülsüm ve Merve penaltı vuruşlarından yararlanamadılar.
(Bülent USLU)
Editör: TE Bilisim