Çorum Belediyespor Kulüp Başkanı Zeki Gül, Hasan Zahir Et Lokantası’nda futbol takımına verilen yemekte yaptığı konuşmada, son 4 haftadaki performansı ligin son haftasına kadar aynı ciddiyetle sürdürmeleri halinde hedefe ulaşacaklarını söyledi.
Yarın Çatalcaspor’la oynanacak maçta taraftar desteğine her zamankinden daha çok ihtiyaçlarının olduğunu da kaydeden Başkan Zeki Gül, “Son haftalarda aldığımız galibiyetlerle Allah bize 3.sıraya kadar yükselmeyi nasip etti. Ancak henüz biten bir şey yok. Kesinlikle ciddiyeti elden bırakmadan her maçımızı aynı ciddiyetle oynamamız gerekiyor. Teknik heyet ve futbolcularımızın da bunun bilincinde olduğunu biliyoruz.
Pazar günü kendi sahamızda ligde son 8 haftadır mağlubiyet almamış bir takımı konuk edeceğiz. Gerek bu maçımızı, gerekse de ligin son haftasında oynayacağımız Körfez İskenderunspor maçına kadar olan bütün maçlarımızı kazanarak yolumuza devam etmek istiyoruz. Ben bu takımın bunu başaracak güce sahip olduğuna inanıyorum. Ancak her zaman dediğimiz gibi işimizi kesinlikle ciddiyetle yapmak zorundayız” şeklinde konuştu.
Başkan Gül, Çatalcaspor maçının önemine de dikkat çekerken, Çorumluları maça davet etti.
(Hüseyin AŞKIN)
Editör: TE Bilisim