Çorum’da futbolun patronu yine Engin Ayan… Cumartesi günü yapılan il temsilcisi seçimine tek aday olarak giren Engin Ayan, tüm kulüplerin oyunu alarak 2 yıllığına daha göreve seçildi.

Futbol İl Temsilcisi Seçimi Cumartesi günü Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu’nda (ASKF) yapıldı. Oy kullanma hakkı olan tüm kulüplerin temsilcilerinin katıldığı seçim öncesinde Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Haşim Eğer, ASKF Başkanı Sefer Kurtaran ve Çorum Belediyesi Gençlik ve Spor Kulübü Başkanı Nadir Solak divan heyetine seçildi. Engin Ayan dışında aday çıkmaması üzerine tek adaylı yapılan seçimde 25 kulübün de oyunu alan Engin Ayan, yeniden il temsilciliğine seçildi.

8.KEZ

SEÇİLDİ

26 Şubat 2003’te Cihan Olur’un yerine Futbol İl Temsilcisi görevine atamayla gelen Engin Ayan, 2 yılda bir yapılan seçimlerin tamamına tek aday olarak girerken, her seçimde yeniden göreve seçildi. 14 buçuk yılı geride bırakan Engin Ayan, 8.dönem için seçildi ve 2 yıl daha futbol il temsilcisi olarak görev yapacak.

Ayan, seçildikten sonra yaptığı konuşmada, 14 yıl 6 aydır il temsilcisi olduğunu hatırlatırken, geride kalan süre içerisinde spor taban birlikleriyle işbirliği içerisinde olduğunu ve Çorum futboluna hizmet ettiğini söyledi. Kendisini yeniden bu göreve seçen kulüp temsilcilerine teşekkür eden Engin Ayan, “2 yıl daha birlikte çalışacağımız için mutluyum” dedi.(Rıfat KARA)

Editör: TE Bilisim