Beylerbeyi maçında Belediyespor’u rahatlatan üçüncü golü atan Hakan Yağmurkaya’nın ciddi sakatlığına rağmen büyük bir risk alarak maça devam ettiği ortaya çıktı.
İkinci yarı oynanırken, sol ayağına darbe alan Hakan’ın, aşil tendonunun hemen yanında büyük bir yırtık meydana geldi. Deneyimli futbolcu, sahada yapılan kontrolün ardından hastaneye götürülmek istendi ve ambulans çağrıldı. Ancak, Hakan takımını yalnız bırakmak istemediğini belirterek, “Ayağım da kopsa oynayacağım” ifadesini kullanarak sağlık ekibinin uyarılarına rağmen maça devam etme kararı aldı.
Maça sakat sakat devam eden Hakan, skor 2-1’ken ve Beylerbeyi’nin beraberlik golü için ataklarını sıklaştırdığı bölümde, 84.dakikada attığı mükemmel golle farkı ikiye çıkarttı ve takımını rahatlattı.

6 DİKİŞ ATILDI
Sakatlığına rağmen büyük bir özveri ile oynayan Hakan, 90.dakikada yerini Buğra’ya bırakırken, oyundan çıkar çıkmaz saha kenarında tedavisine başlandı. Sol ayağı kanlar içerisinde kalan Hakan, ambulansla Devlet Hastanesi’ne götürülürken, ayağına tam 6 dikiş atıldı. Hakan’ın 13 Aralık’ta Körfez İskenderunspor’la oynanacak maçta forma giyip giyemeyeceği henüz netlik kazanmadı.

GOL SAYISINI 6’YA ÇIKARTTI
Öte yandan, Beylerbeyi maçının 84.dakikasında skoru 3-1 olarak belirleyen golü atan Hakan Yağmurkaya, Çorum Belediyespor forması altındaki gol sayısını 6’ya yükseltti.
Hakan, daha önce Çine Madranspor, Bergama Belediye ve Niğde Belediyespor’a 1’er, Van Büyükşehir Belediyespor’a da 2 gol atmıştı.
(Hüseyin AŞKIN)
Editör: TE Bilisim