Arda Göngör, Çorum’da da, kulübü Çorum Beden Eğitimi Öğretmenleri Derneği ve Spor Kulübü, Ata Tarım Tarımsal Pazarlama, Haznedar Sofrası ve Sanko İş Makineleri tarafından altınla ödüllendirilirken, Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Haşim Eğer tarafından kabul edildi.
Saat 11.30’da gerçekleşen kabule, Kulüp Başkanı Baki Aygün, Başkan Yardımcısı Altan Çoban, Bilardo İl Temsilcisi Emrah Taç ve Arda’nın babası Saffet Güngör de katıldı. Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü Şube Müdürü Satı Yücel’in de hazır bulunduğu kabulde konuşan Haşim Eğer, şampiyon bilardocuya elde ettiği başarıdan dolayı kutlarken, Çorum Beden Eğitimi Öğretmenleri Derneği ve Spor Kulübü adına altın taktı.
Çorum Beden Eğitimi Öğretmenleri Derneği ve Spor Kulübü Başkanı Baki Aygün, sporcuları Arda Güngör’ü altın ile ödüllendiren Ata Tarım Tarımsal Pazarlama yöneticisi Yusuf Özküçükgöz’e, Haznedar Sofrası Restoran Sahibi Mustafa Kılıç’a ve Sanko İş Makinaları Servisi Adnan Gönüllü’ye teşekkür etti. Bu firmaların hediye altınları ziyaret sırasında Arda Güngör’e takıldı.
(Hüseyin AŞKIN)
Editör: TE Bilisim