Türkiye Voleybol Federasyonu’nun 2018 yılı faaliyet programında yer alan Bayanlar Bölgesel Vooleybol Ligi grup birinciliğinde ikinci maçlar sonunda Osmancık Belediyespor liderlik koltuğuna oturdu. Atatürk Spor Salonu’nda oynanan maçlarda Sungurlu Belediyespor, Beden Eğitimi Öğretmenleri Derneği ve Spor Kulübü’nü 3-0, Osmancık Belediyespor ise Çorum Voleybol Spor Kulübü’nü aynı skorla mağlup etmeyi başardı.

Bu sonuçların ardından ikide iki yapan Osmancık Belediyespor 6 puanla liderlik koltuğuna otururken, 3 puanlı iki takımdan Çorum Voleybol ikinci, Sungurlu Belediyespor üçüncü, henüz galibiyeti bulunmayan BEDER ise dördüncü sırada yer aldı.

Bugün Atatürk Spor Salonu’nda oynanacak olan son maçlarda ise saat 12.00’de Çorum Voleybol Spor Kulübü ile BEDER, saat 14.00’de ise Osmancık Belediyespor ile Sungurlu Belediyespor karşı karşıya gelecek. Bu maçların ardından Çorum grubunu 1.sırada tamamlayan takım, 3.lige yükselecek takımların belli olacağı final grubunda mücadele etme hakkı kazanacak.

(Rıfat KARA)

Editör: TE Bilisim