Çorum Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu (ÇASKF), Safranbolu Belediyespor ile oynanacak 1.hafta maçı öncesi Sungurlu Belediyespor antrenmanını ziyaret ederek başarı dileğinde bulundu.

Kırmızı-Beyazlıların önceki akşam Mimarsinan Sahası’nda yaptığı antrenmanı ASKF Başkanı Sefer Kurtaran, Başkan Yardımcısı Ahmet Aylar, ASKF Yönetim Kurulu üyesi ve Futbol İl Temsilcisi Engin Ayan ile ASKF Yönetim Kurulu üyesi Halil Öztürk ziyaret ettiler.

Ziyaret sırasında Teknik Direktör Hüseyin Eğer ile saha kenarında önce sohbet eden ASKF heyeti daha sonra Sungurlu Belediyespor antrenmanın 1.bölümünün tamamlanmasının ardından futbolcuların yanına giderek baklava ikram ettiler.

Ziyaret sırasında konuşan Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu Başkanı Sefer Kurtaran, Pazar günü başlayacak olan lig maratonunda Sungurlu Belediyespor’a başarılar dilerken, futbolculardan sorumluluklarının farkında olmalarını, saha içi ve dışında daima doğruları yapmalarını istedi. Bu ligin profesyonel dünyaya açılan ilk adımı olduğunu belirten Kurtaran, Sungurlu Belediyespor’un bu sezon oluşturduğu genç kadrosu ile bu ligde iyi işler yapacağına ve Çorum’u en güzel şekilde temsil edeceğine inandığını belirterek başarılar diledi.

Futbol İl Temsilcisi Engin Ayan ise, futbolculara uyarılarda bulunarak, tribünlerden farklı tepkiler gelebileceğini önemli olanın saha içinde kalarak futbolun içinde mücadele etmek olduğunub belirterek genç futbolcuları soğukkanlı olmalarını istedi. Artık Sungurlu Belediyespor ile birlikte Çorum’u da temsil ettiklerini belirten Ayan genç kadronun bunu en güzel şekilde yapacağına inandığını belirterek yeni sezonda başarılar diledi.

Konuşmaların ardından ASKF Başkanı Sefer Kurtaran kaptan Ertuğrul’a tatlı ikram etti. Daha sonra futbolcular antrenmana devam ederken ASKF heyeti ile Teknik Heyet bir süre daha sohbet etti

(Rıfat KARA)

Editör: TE Bilisim