Dün, Millet Bahçesi’nde organize edilen yemeğe Vali Mustafa Çiftçi, Belediye Başkan Yardımcısı Turhan Candan, Gençlik ve Spor İl Müdürü Haşim Eğer, Paralimpik Tekvando Milli Takımı Teknik Direktörü İlhan Aşkın, Çorum Belediyesi Spor İşleri Müdürü Nadir Solak, teknik heyet ve milli tekvandocular katıldı.

Yemek öncesinde Milli Takım Teknik Direktörü Hemşehrimiz İlhan Aşkın, kamp çalışmaları ve milli takım sporcularıyla ilgili olarak Vali Çiftçi ve Belediye Başkanı Aşgın’a bilgi verdi. Vali Çiftçi ve Belediye Başkanı Aşgın yaptıkları konuşmalarda, Milli Takım gibi çok önemli bir sporcu kafilesini Çorum’da ağırlamaktan dolayı duydukları memnuniyeti dile getirirdiler.

Vali Mustafa Çiftçi, program esnasında hemşehrisi olan Türkiye Tekvando Federasyonu Başkanı Prof. Dr. Metin Şahin ile bir telefon görüşmesi gerçekleştirdi.

Yemek sonrası milli takım sporcularına meşhur Çorum leblebisi ve kolonya hediye eden Belediye Başkanı Aşgın, milli tekvandocuları ağırlamaktan dolayı memnuniyetini ifade ederken, “Her türlü imkânlarımızla milli takımımızın hizmetindeyiz” dedi.

Milli Takım Teknik Direktörü İlhan Aşkın da, Vali Mustafa Çiftçi ve Belediye Başkanı Aşgın’a teşekkür ederken, Tokyo Olimpiyatları’nda Türkiye’yi en işi şekilde temsil edeceklerini söyledi.

Millilerin Çorum kampı 30 Eylül’de sona erecek.

(Spor Servisi)

Editör: TE Bilisim