Yeni Amasyaspor karşısında genç futbolculara şans verdiklerini ve onların da ellerinden geleni yaptıklarını kaydeden teknik patron Fahrettin Sayhan, Hem teknik heyet olarak kendilerinin, hem de Fatih Özcan başkanlığındaki yönetim kurulunun gençlere sahip çıkmak ve onları kazanmak adına her türlü özveriyi gösterdiğinin altını çizdi. Yeni Amasyaspor karşısında tamamen bireysel hatalardan kaynaklanan pozisyonlar verdiklerini, kendi yakaladıkları pozisyonlarda ise sonuca gidemediklerini belirten Sayhan, iki penaltılarının verilmediğini ifade ederken, “Türk futbolundaki pergel neredeyse kapandı. Özellikle kupa maçları bunlara en iyi örnek. Şimdi tüm benliğimizle lige ağırlık vermek zorundayız” dedi.

Yarın Fatsa Belediye ile çok önemli bir maç oynayacaklarını da belirten Sayhan, “Fatsa Belediye grubun güçlü takımlarından biri. Lige iyi başlayamamış olmaları kesinlikle ölçü değil. Çok zor bir maç oynayacağız. Bu maçta, her zamankinden daha çok taraftar desteğine ihtiyacımız var.

İki maç kaybetmekle dünyanın sonu gelmez. Asıl böyle bir süreçte kenetlenmemiz lazım. Taraftarımızın desteği ile Fatsa Belediyespor’u yenip, haftayı mutlu kapatmak istiyoruz. Şunu açık yüreklilikle ifade etmek istiyorum ki, biz her şartta, her yerde ve herkesle mücadele edebilecek kapasiteye sahip bir takımız” şeklinde konuştu.

(Hüseyin AŞKIN)

Editör: TE Bilisim