Çorum Belediyespor Teknik Direktörü Yusuf Tokuş, Trabzonspor maçından sonra yaptığı açıklamada, farklı yenildikleri için üzgün olduklarını ifade ederken, “Artık tamamen lige odaklandık” dedi.

Ligde 3 günde bir maç oynamanın sıkıntısını yaşadıklarını ve bunun da sahaya yansıdığını belirten Yusuf Tokuş, galibiyetten ötürü Trabzonspor’u kutlarken, “Erken yediğimiz bir gol ve ardından gelen ikinci golden sonra takımda bir düşüş oldu.

İkinci yarıda takıma müdahale etmemize rağmen, oyun değişiklikleri yapmamıza rağmen bir şekilde toparlayamadık.

Trabzonspor’u kutluyorum. İyi oynadılar, iyi mücadele ettiler. Bizim yapmamız gereken mücadeleyi Trabzonspor yaptı. Biz de Trabzonspor gibi oynadık. Rahat oynadık. Lig takımı gibi oynadık. Onlar da 3. Lig takımı gibi oynadılar. Bu da onların işine saygısıdır. Kutluyorum. Yapacak bir şey yok. Futbolun içerisinde bunlar var. Bizim yolumuz uzun. Artık tamamen lige odaklandık. Lig bizim için daha yeni başlıyor. Pazar günü Kocaelispor’la oynayacağımız zorlu bir maç var. Artık ligi ve bu maçı düşünüyoruz. İnşallah futbolcularımız kısa sürede toparlar ve biz de yolumuza devam ederiz” dedi.

(Hüseyin AŞKIN)

Editör: TE Bilisim