Deplasmanda 2-1 kazandıkları Sandıklıspor maçıyla ilgili değerlendirmede bulunan Çorum Belediyespor Teknik Direktörü Serdar Bozkurt, çok önemli bir galibiyet aldıklarını ifade ederken, artık son ana kadar pes etmeyen bir takım haline geldiklerini söyledi.
Sandıklıspor maçının bekledikleri gibi çok zorlu geçtiğini kaydeden genç teknik adam, “Beklediğimiz gibi zorluk derecesi çok yüksek bir maç oldu. Sandıklıspor, ligde kalmak adına mücadele eden bir takım. Bizim hedefimizde belli. Kâğıt üzerinde kolay gibi gözükse de aslında bu tür maçlar her zaman zor geçer. Zor bir deplasmandan daha 3 puanla ayrıldığımız için mutluyuz. Maçın ilk yarısında istediklerimizi sahaya yansıtamadık. Ancak ikinci yarıda üstün olan bizdik. Öne geçtiğimiz maçta kalemizde gördüğümüz beraberlik golü sonrası bile oyun disiplininden taviz vermedik. Son maçlar gösterdi ki, artık son dakikalara kadar golü kovalayan ve kazanmayı arzulayan bir takım haline geldik.
Önemli olan bundan sonra önemli olan play-off potasındaki yerimizi korumak. Son 4 maçta aldığımız sonuçlarla bunu başaracak güçte olduğumuzu gösterdik. Ancak daha oynayacağımız birçok maç var. Kesinlikle rakip gözetmeksizin tüm maçlarımızda aynı disiplin ve hırsla mücadele etmek zorundayız.
Bizler, bundan sonraki periyot için sorumluluklarımızın farkındayız. Bu yüzden işi her zaman olduğu gibi sıkı tutarak çalışmalarımıza devam edeceğiz. En ufak bir gevşemenin bize pahalıya patlayacağının farkındayız. Her maçımızın final olduğunu biliyoruz ve her maçımıza da böyle hazırlanacağız.
Şimdi önümüzde Çatalcaspor’la oynayacağımız kritik maçı var. Bu maçı da kazanıp yolumuza devam etmek istiyoruz” şeklinde konuştu.
Teknik patron Serdar Bozkurt, Sandıklı deplasmanında kendilerini yalnız bırakmayan yönetici ve taraftarlara da ayrıca teşekkür etti.
(Hüseyin AŞKIN)
Editör: TE Bilisim