Çorum Belediyespor Futbol Şube Sorumlusu Okan Hergün, Trabzonspor’la oynadıkları Ziraat Türkiye Kupası maçının artın geride kaldığını belirtirken, yarın Kütahyaspor’la oynayacakları zorlu maça odaklandıklarını söyledi.
Sezon başından bu yana oynadıkları tüm maçlarda neredeyse aynı performansı sergilediklerini ancak bazen istemedikleri sonuçlarla sahadan ayrıldıklarını dile getiren Okan Hergün, “ Biz iyi bir takımız. Yeni kurulmuş bir takım olmamıza rağmen Trabzonspor maçında ortaya koyduğumuz performansı herkes gördü. Ben teknik heyet ve futbolcularımızı ortaya koydukları performanstan dolayı kutluyorum. Aslında biz sezon başından buyana neredeyse tüm maçlarımızda aynı performansı sergiledik. Ancak hesapta olmayan puan kayıplarımız oldu. Neticede iyi oynadığımız bir maçta Trabzonspor gibi tecrübeli ve güçlü bir takıma karşı yenildik. Artık bu maçı unutmak zorundayız.
Şimdi önümüzde Cumartesi günü deplasmanda oynayacağımız bir Kütahyaspor maçımız var. Kütahyaspor’un puan cetvelindeki yeri kimseyi yanıltmasın. Çünkü başında tüm Çorum’un yakından tanıdığı, Çorumspor’da da görev yapmış olan ve ilimize gelmiş en başarılı teknik adamlardan biri olan Cevdet Uzunköprü var. Bu nedenle de bu maç sandığımızdan zor geçecek. Cevdet Uzunköprü’nün takımımızı yakın takibe alıp, tüm analizleri yaptığını biliyoruz. Bununla birlikte Cevdet Uzunköprü için Çorum’un ayrı bir yeri olduğunu yakinen bilenlerdenim. Şunu da belirtmek isterim ki, Kütahya’da skor ne olursa olsun dostluk kazanacak. Başta da söylediğim gibi zor geçeceğine inandığımız bu maçı kazanarak lige kaldığımız yerden devam etmek istiyoruz. Bunu da başaracak güce sahibiz” şeklinde konuştu.
(Hüseyin AŞKIN)
 
Editör: TE Bilisim