Sosyal medyayı aktif şekilde kullanan Başkan Fatih Özcan, “Artık kendimden başka kimseye güvenim kalmadı” ifadesini kullanarak kafaları karıştırırken, kimsenin artık taraftarları üzemeyeceğini kaydetti.

Kullandığı kelimelerden kırgın olduğu anlaşılan Başkan Fatih Özcan’ın bir sosyal paylaşım sitesinde yaptığı açıklama şöyle: “Canımı en çok yakan; toz konduramadıklarımın gözünde toz kadar değerimin olmaması…! Şunu anladım ki, hata yapanı affetmek sadece affettiğini şımartmaktan başka bir işe yaramıyor.

Dibi yosun tutmuş denizlere değil, dağlara güveneceksin. Yenik düşüyorsan hayallerine, yüreğindeki özlemi hissedeceksin. Işıklar sönse, karanlıkta kalsan da ay ışığında yürüyeceksin.

Derler ki; hayat bazı şeyleri kafana vura vura, bazı şeyleri de kalbini kıra kıra öğretir. Keşke kafama vura vura öğretseydi de içinde hayallerimi büyüttüğüm kalbimi kırmasaydı.

Mantığımla hareket edersem A noktasından B noktasına giderim belki ama, ben hayallerimle hareket edip hedefime gitmek istiyorum. Büyük Başkan diye bağıran büyük Çorumspor taraftarı artık seni kimse üzemeyecek, üzen de çekip gidecek.

Beni bilen bilir, umut tacirliği yapmam ben. Sakın inancınızı kaybetmeyin. Hayallerimize ulaşmak için önümüzdeki engelleri yıka yıka koşacağız bundan sonra. Kurt bu kışı da atlatır elbet, ancak yediği ayazı asla unutmaz. Madem o forma kutsal, nasip olmaz herkese dedik, nasip olmayacak öyleyse bundan sonra.

Artık kendimden başkasına güvenim kalmadı. Ben kendime yeterim, eyvallah. Ben bu yola baş koydum. Ya bu başı veririm, ya istediğimi alırım. 20 Kasım Salı günü basın toplantısında görüşmek üzere.”

Editör: TE Bilisim