Sezonun ikinci yarısında, hükmen galibiyet dışında maç kazanamayan ve 5 beraberlikten sonra son 2 maçını farklı kaybederek 8. sıraya kadar gerileyen Çorum Belediye, bugün kötü gidişe son vermeyi hedefliyor. Kırmızı-Siyahlılarda tüm hesaplar galibiyet üzerine yapılırken, sarı kart cezalısı olan kaptan Nedim dışında eksik bulunmuyor. Çorum deplasmanından puanla ayrılmanın hesaplarını yapan Niğde Belediyespor’da da sakat ve cezalı oyuncu bulunmuyor.
Son haftalarda alınan kötü sonuçlardan dolayı Çorum Belediyespor yönetimi futbolculara 5’er bin lira para cezası verirken, futbolcuların bugün kendilerinden beklenen mücadeleyi sahaya yansıtmaları ve kötü gidişe son vermeleri bekleniyor.
38 puanla 8. sırada yer alan Çorum Belediye ile 37 puanlı 9. sıradaki Niğde Belediyespor arasında bugün Dr. Turhan Kılıçcıoğlu Stadı’nda oynanacak maçı Şanlıurfa bölgesi hakemlerinden Erdem İren yönetecek. Saat 13.30’da başlayacak maçta İren’in yardımcılıklarını ise Mardin bölgesinden Muhammet Çekin ve H.İbrahim Kızılcan yapacak. Diyarbakır bölgesinden Metin Yalçın da maçın dördüncü hakemi olacak.
İki takım arasında sezonun ilk yarısında Niğde’de oynanan maç 1-1 bitmişti.
(Hüseyin AŞKIN)
Editör: TE Bilisim