Spor Toto 3.Lig 1. Grup’ta ilk 5 mücadelesi veren Çorum Belediye, ikinci yarı hazırlıkları çerçevesinde ikinci etap kamp çalışmalarına bugün Antalya’da başlıyor.
İlk etap hazırlıklarını Çorum’da yaptıktan sonra 5 gün izin üzerine dağılan Çorum Belediye, bugün Antalya’da ikinci etap kamp çalışmalarına başlıyor. İzin sonrası Çorum’da kalan futbolcular dün gece geç saatlerde Antalya’ya hareket ederken, teknik heyet ve iznini Çorum dışında geçiren futbolcular bugün kamp yapılacak otelde toplanacaklar. Kırmızı-Siyahlılar akşam saatlerinde ise kamptaki ilk antrenmanlarını yapacaklar. Side Sensimar Otel’de konaklayacak olan Çorum Belediyespor’un kampı 13 Ocak’ta sona erecek.
Futbol Şube Sorumlusu ve Genel Kaptan Hamit Işık, Antalya kampında taktik çalışmaların ön planda olacağını belirtirken, 3 hazırlık maçı yapmayı planladıklarını söyledi.
Transfer çalışmalarıyla ilgili de bilgi veren Hamit Işık, golcü arayışlarının devam ettiğini, bazı isimlerle görüşme halinde olduklarını kaydetti.
Takımdan ayrılmak istediklerini bildiren Buğra ve Murathan’ı Antalya kampına beklediklerini da dile getiren Hamit Işık, bu iki futbolcunun durumunun kampta netlik kazanacağını sözlerine ekledi.
(Hüseyin AŞKIN)
Editör: TE Bilisim