Ahmet Sami Ceylan, Gençlik Spor Bakan Yardımcısı Hamza Yerlikaya, Gençlik ve Spor Genel Müdürü Mehmet Baykan ve Futbol Federasyonu Başkanı Yıldırım Demirören ile yaptığı zirvede Çorum'un ihtiyaçları ve eksikleri konusundaki taleplerini iletti.

Ceylan, Merkez ve ilçelerdeki spor tesislerinin modernizasyonu, mevcut tesislerin eksiklerinin giderilmesi konusunda hazırlanan dosyayı Gençlik ve Spor Genel Müdürü Mehmet Baykan'a iletti. İlçelerde salon ve saha eksiği bulunan ilçelere yenilerinin yapılması eksiği bulunan tesislerinde tamamlanması için kısa sürede çalışma başlatılacağını belirten AK Parti Milletvekili Ahmet Sami Ceylan 'Her alanda olduğu gibi spor tesisleri konusunda da ilimizi çok daha iyi noktalara getirmenin gayreti içindeyiz.

Öte yandan Ahmet Sami Ceylan, Çorum'a gerek Federasyonlar gerekse Okullar arası Türkiye Şampiyonalarında daha fazla organize verilmesi ve Çorum esnafına katkı sağlamaya yönelik olarak Genel Müdür ile görüştüğünü söyledi. Genel Müdürün mevcut organizelere ilave yenilerinin verilmesi için gerekli çalışmayı yapacağını belirten Ceylan 'Amacımız hem Çorumun tanıtımı hemde bu dönemde esnafımıza ekstra katkı sağlayacak organizeleri ilimizde düzenlemek' dedi.

Ceylan, Futbol Federasyonu Başkanı Yıldırım Demirören ile yaptığı görüşmede ise gerek profesyonel takım Çorum Belediyespor gerekse amatör futbol kulüpleri için bir dizi taleplerinin olduğunu ve bunların çözümü için Federasyon Başkanı Demirören'den olumlu yanıt aldıklarını söyledi.

(Rıfat KARA)

Editör: TE Bilisim