Beraberinde İl Genel Meclisi ve Belediye Meclis Üyeleri ile birlikte ÇASKF’yi ziyaret eden Kenan Şahin, amatör sporun önemi ve göreve gelmeleri halinde yapacakları çalışmalar hakkında bilgiler verdi.

ÇASKF Başkanı Sefer Kurtaran ve Yönetim Kurulu üyelerinin büyük bir bölümünün hazır bulunduğu ziyarette Başkan Kurtaran çalışmaları ve sıkıntıları konusunda MHP heyetine bilgi verdi.

ÇORUMSPOR’U KENDİ KENDİNE YETEN BİR YAPIYAKAVUŞTURACAĞIZ

MHP Belediye Başkan Adayı Kenan Şahin, öncelikli olarak şehrin tek profesyonel takımı olan Yeni Çorumspor’u kendi ayakları üzerinde durur hale getirmeleri gerektiğine dikkat çekti. Şahin, “Halkımız teveccüh gösterir ve bizi bu göreve layık görürse, yapacağımız projeler ile Yeni Çorumspor’u kişilere ve kurumlara bağlı olmayan, kendi kendine yeten bir yapıya kavuşturacağız.

Profesyonel takımımızı bu yapıya kavuşturunca amatöre daha fazla kaynak ve katkı vermek mümkün olacaktır.

Sosyal belediyecilik anlayışımızda, şehrin imarı ve refahı kadar gençlerimize yapılan yatırımı da çok önemsiyoruz. Bu nedenle amatör spor bizim olmazsa olmazlarımız arasındadır. Göreve gelirsek, sorunların çözümünde sivil toplum kuruluşları, dernek ve federasyonlarla birlikte çalışacağız” şeklinde konuştu.

STADIN YERİNİ İMARA AÇTIRMAYIZ

Belediye’nin borcu konusunda net bir bilgiye sahip olamadıkları için uçuk vaatlerde bulunmalarının mümkün olmadığını da ifade eden Kenan Şahin, “Mevcut stat, spor salonu ile 1 ve 2 nolu sahaların akıbetinin belirsizliği yüzünden söyleyecek fazla bir şey yok. Ancak bu alanı imara açarak şehre ihanet etmek gibi bir yanlışın yapılmasına kesinlikle izin vermememiz gerekiyor” dedi.

Editör: TE Bilisim