Gençlik ve Spor Genel Müdürlüğü, Amatör Spor Haftası’nda amatör spor kulüplerinin yüzünü güldürdü. Genel Müdürlük, 69 amatör spor kulübüne malzeme desteğinde bulundu.

Gençlik ve Spor Genel Müdürlüğü tarafından gönderilen malzemeler Tevfik Kış Spor Salonu’nda düzenlenen törende dağıtıldı. Törene; Vali Yardımcısı Haldun Aslan, Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Haşim Eğer, Çorum Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu (ÇASKF) Başkanı Sefer Kurtaran, ÇASKF yöneticileri, spor branşlarının il temsilcileri ve amatör spor kulüplerinin temsilcileri katıldı.

Çorum ASKF Başkanı Sefer kurtaran yaptığı konuşmada, ekonomik olarak her zaman sıkıntı içerisinde olan amatör spor kulüplerine yapılan bu yardımın anlamlı olduğunu ifade ederken, kulüplerin bir nebze olsun rahatladıklarını söyledi. Kurtaran, malzeme desteği için Gençlik ve Spor Genel Müdürlüğü’ne teşekkür etti.

Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Haşim Eğer ise, Gençlik ve Spor Genel Müdürlüğü’nün, ülke sporunun gelişimi için bu tür desteklerinin devam ettiğini dile getirirken, tüm kulüplere başarı dileklerinde bulundu.

Vali Yardımcısı Haldun Aslan da devletin imkanları ile amatör sporun daha da gelişeceğini ifade ederek, malzemelerin ülke sporuna katkı sağlaması temennisinde bulundu.

Protokol konuşmalarının ardından malzemelerin dağıtımı gerçekleştirildi. 69 amatör spor kulübüne, içerisinde forma, şort, eşofman takımı, yağmurluk ve spor çantası bulunan paketler teslim edildi.

(Ömür SOYTEMİZ)

Editör: TE Bilisim