Anitta Otel’de düzenlenen törene, Vali Yardımcısı Turgay Gülenç, AK Parti Çorum Milletvekili Ahmet Sami Ceylan, Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Haşim Eğer, Milli Eğitim Müdür Yardımcısı Hüseyin Kır, ASKF Başkanı Sefer Kurtaran, İl Özel İdare Genel Sekreteri Recep Çıplak, İl Temsilcileri, Kulüp Yöneticileri ve antrenörler katıldı.

İftarın ardından düzenlenen törende ilk konuşmayı yapan Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu Başkanı Sefer Kurtaran, amatör kulüplerin ekonomik olarak zor ayakta durduklarını bu tür katkıların hayatlarını sürdürmeleri için çok önemli olduğunu belirterek “Belediyemiz ve İl Özel İdaremizin malzeme desteğinin ardından Genel Müdürlüğümüzün bu nakdi yardımı amatör kulüplerimize bir can suyu olmuştur. Bu katkının çıkmasında her zaman yanımızda olan Milletvekilimiz Ahmet Sami Ceylan’a tüm amatör spor camiasına teşekkür ediyorum” dedi.

Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Haşim Eğer ise Genel Müdürlük tarafından 81 ildeki amatör kulüplere nakdi destek sağlandığını Çorum’da ise 57 kulübe 253 bin lira nakdi yardım dağıtılacağını söyledi. Eğer, bu desteğin amatör kulüpleri büyük oranda rahatlatacağını inandığını belirterek “Bu yardım ve spor alanındaki istek ve taleplerinde hep yanlarında olan milletvekilimiz Ahmet Sami Ceylan’a çok teşekkür ediyorum. Bu yıl spor eğitim dairemiz tarafından il genelinde dört bine yakın çocuğumuzun spor yetenek ve yönlendirme taramasını gerçekleştirdi. Bu çalışmada bizlere katkı veren Milli Eğitim Müdürümüz ve tüm personeli ile Beden Eğitimi Öğretmeni ve tüm antrenör arkadaşlara teşekkür ediyorum” dedi.

“24 SAAT EMRİNİZDEYİM”

Gençlik ve Spor Bakanlığı tarafından amatör spor kulüplere destek olmak amacıyla düzenlenen gecede kürsüye en son çıkan AK Parti Çorum Milletvekili Ahmet Sami Ceylan, Çorumluların 24 saat emrinde olduğunu söyledi.

Huzur ve mutluluk içinde bir bayram geçirmeleri dileğinde de bulunan Ceylan, Dünya’nın birçok yerinde patlayan bombalar ve ölen Müslümanlar olduğunu ancak ülke olarak huzurlu bir ramazanı bitirdiklerini ve bayramı kutlayacaklarını dile getirdi. Ülke olarak güçlü olmalıyız diyen Ahmet Sami Ceylan, “ Mazlumlar için güçlü olmak zorundayız ve birlikte Türkiye olmak zorundayız. Başımızda bir Dünya Lideri Recep Tayyip Erdoğan var ve Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk’ün gösterdiği muasır medeniyet seviyesine bu ülkeyi çıkarmak için gecesini gündüzüne katan bir lider var. Bizim gençliğimizde bırakın ilçeleri il merkezinde bile tüm sahalar topraktı. Bugün beğenmediğimiz soyunma odaları bile yoktu. Ancak istikrar sağlandığı zaman ülkede neler olabildiğini çok rahatlıkla görebiliyorsunuz.

Gençlerimiz daha iyi şartlarda spor yapsınlar diye bugün 15 bin kişilik stadyum 3500 kişilik spor salonu maliyeti yaklaşık 200 milyar lira ve bunları çok rahatlıkla yapıyoruz. Bu eserlerin ortaya çıkması tamamen istikrarın sürmesinden kaynaklanıyor. 35 yıldır giremediğimiz gidemediğimiz Kandil’e yakında Türk bayrağını dikecek konuma geldiysem bu istikrarın eseri. Huzurun, istikrarın devam etmesi için 16 yılda kazandığı tecrübeler ile Recep Tayyip Erdoğan liderliğindeki AK Parti iktidarına destek verin ve ülke olarak gelişimlerimizi aynı hızla devam ettirelim. Tecrübeli kadroları ile AK Parti bu ülkenin gelişimine katkı vermeye devam edecektir. İstikrarın sürmesi daha modern tesisler ve daha rahat imkânlarla spor yapmak için AK Parti tercihiniz olsun diyorum. Herkese hayırlı bayramlar diliyorum, ayrıca bu görevlerde bulunduğum sürece başınız sıkıştığında hastalıkta ve her türlü ihtiyacınızda 24 saat emrinizde olduğunuzu bilmenizi istiyorum ve aramazsanız vebali sizin boynunuzda diyorum’ dedi.

(Rıfat KARA)

Editör: TE Bilisim