Yurt genelinde etkili olan kar yağışı, Çorum’da hayatı olumsuz etkiliyor. Çorum ve ilçelerinde bu haftasonu ve 27 Ocak’ta oynanması gereken tüm amatör maçlar ertelendi.
İl Futbol Tertip Kurulu, kar yağışı nedeniyle sahaların futbol oynamaya elverişsiz hale gelmesi üzerine Futbol İl Temsilcisi Engin Ayan başkanlığında olağanüstü toplandı. Toplantıda, liglere kar tatili verilmesi kararlaştırıldı.
Futbol İl Temsilcisi Engin Ayan’ın yaptığı açıklamaya göre, U14, U19 ve 1.Amatör Küme’de bugün, yarın ve Çarşamba günü oynanması gereken tüm maçlar ertelendi. U19 Ligi’nde bugün oynanması gereken 6.hafta maçları 30 Ocak Cumartesi gününe, 27 Ocak Çarşamba günü oynanması gereken 7.hafta maçları ise 3 Şubat Çarşamba gününe ertelendi.
U14 Ligi’nde de, 24 Ocak’ta oynanması gereken maçlar 31 Ocak Pazar günü yapılacak.

1.KÜME’YE ERKEN TATİL
1.Amatör Küme’de ise, yarın oynanması gereken ilk yarının son hafta maçları ertelendi. Erteleme ile birlikte 1.Amatör Küme’de ilk yarı tamamlanmış oldu. Futbol İl Temsilcisi Engin Ayan, ertelenen 9.hafta maçlarının 14 Şubat Pazar günü oynanacağını açıkladı. Yani, 1.Amatör Küme’de sezonun ikinci yarısı ilk yarının erteleme maçlarıyla başlayacak.
(Hüseyin AŞKIN)
Editör: TE Bilisim