Çorum Belediyesporlu Abuzer Gaffar Toplu, formunun zirvesinde… Golcü futbolcu, devre arasında yapılan hazırlık maçlarında fileleri tam 6 kez havalandırdı.

Sezonun ilk yarısında ligde 16, Ziraat Türkiye Kupası’nda ise 2 olmak üzere 18 resmi maça çıkan Abuzer, bu maçlarda ligde 5, kupada 1 gol kaydetti. 12 gollü Doğan Can Davas’ın ardından Çorum Belediye’nin en golcü ikinci futbolcusu olan Abuzer, devre arasında formunun zirvesine ulaştı.

3 MAÇTA 2’ŞER GOL ATTI

Çorum Belediye, devre arasında 5 hazırlık maçı oynarken, 2 galibiyet, 2 beraberlik, 1 de yenilgi aldı. Bu maçlarda 7 gol atan Kırmızı-Siyahlılar kalelerinde de 7 gol gördüler. Belediyespor’un attığı 7 golün 6’sı Abuzer’den geldi.

Çorum Belediye, ilk maçında Manavgat Belediye ile 1-1 berabere kalırken, golü 54.dakikada Murat Hacıoğlu attı.

İkinci maçında 68 Aksaray Belediye ile karşılaşan Çorum Belediye, rakibini Abuzer’in 80 ve 82.dakikalarda attığı gollerle 2-0 yendi. Üçüncü maçında Ankara Demirspor’a 4-0 kaybeden Çorum Belediye, dördüncü maçında Yeni Orduspor’la karşılaşırken, mücadele 2-2 bitti. 2-0 geriye düşen Çorum Belediye’nin gollerini 81 ve 87.dakikalarda Abuzer attı.

Çorum Belediye, son hazırlık maçında ise Cumartesi günü Tokatspor’la karşılaştı. Kırmızı-Siyahlılar sahadan 2-0 galip ayrılırken, golleri 5 ve 38.dakikalarda Abuzer kaydetti.

Sezonun ilk yarısında 18 maçta 6 gol atan Abuzer’in devre arasında 5 maçta aynı gol sayısına ulaşması yüzleri güldürürken, en çok da teknik heyeti sevindiriyor.

(Hüseyin AŞKIN)

Editör: TE Bilisim