Sorgun Spor Salonu’nda Sorgun Belediye’ye konuk olan Sungurlu Belediye, ilk seti 25-21 kazanıp öne geçerken, ikinci sette bir varlık gösteremedi ve evsahibi ekip seti 25-13 kazanıp durumu 1-1’e getirdi. Üstünlüğünü üçüncü sette de sürdüren Sorgun Belediye bu seti de 25-20 kazanıp 2-1 öne geçti. Oldukça çekişmeli geçen dördüncü seti 25-23 alan Sungurlu Belediye skoru 2-2’ye getirerek maçı final setine taşıdı. Çekişmeli geçen final setinde de rakibine 15-12 üstünlük sağlayan Sungurlu Belediye sahadan 3-2 galip ayrıldı.

Bu sonucun ardından, 14.maçını da kazanan Sungurlu Belediye, grubu 40 puanla zirvede tamamlayıp Play-Off Yarı Final Grubu maçları öncesinde göz kamaştıran bir performans sergiledi. Sorgun Belediye ise 35 puanla ikinci olup Play-Off Yarı Final Grubu vizesi aldı.

PLAY-OFF MAÇLARI 5-7 MART’TA ELAZIĞ’DA

Sungurlu Belediyespor, Play-Off Yarı Final Grup maçlarını Elazığ’da oynayacak. 5-7 Mart tarihlerinde oynanacak ve 4 takımın tek devreli lig statüsüne göre mücadele edeceği Elazığ grubunda, birinci olan takım 1.Lig’e yükselecek takımların belli olacağı final grubuna yükselecek.

(Hüseyin AŞKIN)

Editör: TE Bilisim