TFF 3.Lig 3.Grup’ta şampiyonluk mücadelesi veren Çorum Belediyespor, 11.hafta maçında yarın Hatay deplasmanında Payasspor’la karşılaşacak.

Teknik Direktör Yusuf Tokuş nezaretinde tarihinin en başarılı sezonunu geçiren Çorum Belediyespor, özellikle deplasman maçlarında aldığı başarılı sonuçlarla dikkat çekerken, yarın grupta en kötü iç saha performansına sahip olan Payasspor karşısında galibiyet arayacak. Kırmızı-Siyahlılar dün yaptıkları antrenmanla hazırlıklarını tamamlarken, bugün sabah saatlerinde otobüsle Hatay’a hareket ettiler. İskenderun’daki Anemon Otel’de konaklayacak olan Çorum Belediyespor’da sarı kart cezalısı Emre Yüksektepe ve önceki antrenmanda sakatlanan Salim Uzun takımdaki yerlerini alamayacaklar.

22 Ocak 2017’den beri evinde oynadığı lig maçlarında galibiyet sevinci yaşayamayan Payasspor ise kötü gidişe Çorum Belediye karşısında galip gelerek son vermeyi hedefliyor. Hatay temsilcisinde sarı kart cezalısı olan savunma oyuncuları Aykut Topal ve Cuma Ali Üzüm yarınki zorlu maçta forma giyemeyecek.

20 puanlı 3.sıradaki Çorum Belediye ile 10 puanlı 16.sıradaki Payasspor arasında yarın

Payas İlçe Stadı’nda oynanacak maçı İstanbul bölgesi C klasman hakemlerinden Abdullah Buğra Taşkınsoy yönetecek. Saat 13.30’da başlayacak maçta Taşkınsoy’un yardımcılıklarını ise yine İstanbul bölgesinden Ahmet Yaşılak ve Ferdi Karadoruk yapacak. Aykut Sergin de (İstanbul) maçın dördüncü hakemi olacak.

(Hüseyin AŞKIN)

Editör: TE Bilisim