Bolu’da düzenlenen Türkiye Masterler ve Veteranlar Futbol Ligi (TMVFL) Bölge Sorumluları Semineri sona erdi. Seminere Çorum’dan katılan Batı ve Orta Karadeniz Bölge Sorumlusu Ali Doğan yeni sezon öncesinde konumunu korudu.
Bolu’daki Yıldız Otel de yapılan eğitim seminerine TMVFL Yönetim Kurulu Başkanı Kenan Gürsu, 1.Başkan vekili Mustafa Ekşioğlu, Yönetim kurulu üyeleri Nihat Dinçbal, Uğur Eren ve Alpay Özer'le birlikte Disiplin Kurulu Başkanı Yıldırım Ceyran, Bölge Sorumluları Koordinatörü Füsun Erayla, Lig Editörü Şahin Aydemir ve TMVFL Sekreteri Gül Tuncay, Batı ve Orta Karadeniz Bölge Sorumlusu Ali Doğan, Doğu Karadeniz Bölge Sorumlusu Hüsnü Kural, Güney Doğu Anadolu Bölge Sorumlusu Sait Adıyaman, Akdeniz Bölge Sorumlusu Gökhan Kolomoç, Ege Bölge Sorumlusu Hasan Fındık, Marmara Bölgesi Sorumluları Suat Yozgatlı, Bülent Erdemir, Füsun Erayla, Suat Beleyen, İç Anadolu Bölge Sorumlusu Ferhat Alp katıldı.
Mustafa Ekşioğlu'nun yönettiği ve 2 gün süren seminerde; Kenan Gürsu ligin kuruluş amacını, misyonu ve vizyonu konularında bilgi verdikten sonra sırasıyla, Mustafa Ekşioğlu bölge sorumlularının görev ve sorumluluklarının neler olduğunu, Alpay Özer TMVFL'nin mali yapısını, Uğur Eren gelişmekte olan TMVFL'nin kurumsal yapısını, Nihat Dinçbal futbolcu sağlığı konusunda dikkat edilmesi gereken konuları, Yıldırım Ceyran yeni değişen müsabaka ve disiplin talimatlarındaki önemli noktaları, Şahin Aydemir Ligin sürecinde yaşanan sorunları, önlemleri ve yeni gelişmeleri aktardı.
Yaklaşık 4 saat süren ilk günkü seminerin ardından tüm bölge sorumluları ile sözleşme imzalanarak çalışmalar resmileştirildi. Batı ve Orta Karadeniz Bölge Sorumlusu olan Ali Doğan ile de yeni sezon çalışmaları ve bölge sorumluluğu için tekrar anlaşma sağlanarak sözleşme imzalandı.
Seminerin ikinci gününde, bölge sorumluları koordinatörü Füsun Erayla yönetiminde tekrar toplanan bölge sorumluları, her bölge ile ilgili değerlendirme yapılarak lige katılmak isteyen takımlar konusunda bilgi alış verişinde bulunuldu. Şahin Aydemir, önceki sezonda yaşanan problemlerin tekrar yaşanmaması, bilgi akışının sağlıklı yürütülmesi ve hızlı hareket edebilmek adına yapılması gerekenler hakkında da bilgi verdi.
(Bülent USLU)
Editör: TE Bilisim