Çorum Futbol Kulübü’nün yeni sezonda da forma göğüs sponsoru olan Ahlatcı Holding’in Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Ahlatcı, tüm işadamlarına kulübe destek çağrısında bulunurken, Çorum Futbol Kulübü’nün 5 yıl içerisinde Süper Lig’e yükseleceğine inandığını yineledi.

Dün, Çorum Futbol Kulübü’nde düzenlenen forma göğüs reklamı sponsorluk anlaşmasının imza töreninde bir konuşma yapan iş insanı Ahmet Ahlatcı, Çorum Futbol Kulübü’nün Çorum’un ortak paydası olduğunu ve tüm işadamları tarafından desteklenmesi gerektiğini kaydetti. Ahlatcı, “Meselemiz Çorumspor. Çorumspor ise ortak paydamız. Çorum’u ve Çorumspor’u çok seviyorum. Destek noktasında kayıtsız kalamadık.

Çorumspor’un 5 yıl içerisinde Süper Lig’de takımı, havaalanı ve hızlı treni olan bir il olması gerektiğini açıklamıştık. Bu 5 yılın 1 yılı gitti. Kalan 4 yılda Çorumspor’un Süper Lig’deki yerini alacağına inanıyorum. Havaalanı ve hızlı trenle ilgili olarak da üzerimize düşeni yapmaya hazırız. Herkes yapmalı.

İnşallah Çorumspor bu sezon 1.Li’e, sonra da Süper Lig’e çıkacak. Bu sadece Ahlatcı ve Çorum Belediyesi’nin vereceği destekle olmaz. TSO ve OSB’ye bağlı işadamlarının da destek olmaları lazım. Buradan tüm işadamlarımıza Çorumspor’a destek olma çağrısında bulunuyorum. Çok onurlu ve gururlu bir başkanımız var. Kimsenin ayağına gitmiyor. Sizler başkanımızı davet edip vereceğiniz desteklerle Çorumspor’un Süper Lig’e çıkmasına katkı sağlayın.

İnşallah pandemi süreci bittiğinde stattaki yerlerimizi alarak sevinç çığlıkları ile takımımıza destek vereceğiz” şeklinde konuştu.

FATURALARLA İLGİLİ PROJE RAFA KALKMIŞ DEĞİL

Ahmet Ahlatcı, Çorumspor’a sabit gelir kaynakları sağlama noktasında doğalgaz, elektrik ve su faturalarına yüzde 1 katkı payı içeren proje ile ilgili bir soruya da, “Bu proje sadece Çorumspor’un değil, Türk futbolunun kurtuluşu olacaktı. Ama Enerji Piyasası Düzenleme Kurumu onaylamadı. Ama biz bu projeden vazgeçmiş değiliz” dedi.

Çorum Futbol Kulübü Başkanı Fatih Özcan da, bu projenin kısa ve orta değil, uzun vadeli bir proje olduğunu ifade ederek, Ahlatcı’nın verdiği desteğin son derece önemli olduğunun altını çizdi.

(Spor Servisi)

Editör: TE Bilisim